Ephy361
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 33
- İsim
- Efe Kavak
- Bütçe
- 500
Selam arkadaşlar, öncelikle herkesin iyi gün geçirmesi dileğiyle konuya girmek isterim.
Yaklaşık 2-3 haftadır 2. el kulaklık arayışı içindeyim (sıfır almak için maalesef bütçem el vermemekte) ve birkaç model bulabildim, aralarından hangisini almak daha mantıklı olur diye yardımınızı istedim. Pek kulaklıklar hakkında bir bilgim yok ve karar vermekte de çok zorlanan bir insanım o yüzden zamanını ayırıp cevaplayan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Eklemeden geçmeyeyim: Günümün yarısını kulaklık ile geçirmekteyim, üniversiteye yeni geçtim, sadece evde kullanacağım.
Ürünler:
-HS50 Pro (Garantili)
-Omen 800 (sıfır)
-Void Elite Surround (garantisi bitmiş fakat padleri sıfır)
-Asus TUF h3 (sıfıra yakın)
-Razer Blackshark v2 x (garantili)
-Arctis 1 (garantili)
Yaklaşık 2-3 haftadır 2. el kulaklık arayışı içindeyim (sıfır almak için maalesef bütçem el vermemekte) ve birkaç model bulabildim, aralarından hangisini almak daha mantıklı olur diye yardımınızı istedim. Pek kulaklıklar hakkında bir bilgim yok ve karar vermekte de çok zorlanan bir insanım o yüzden zamanını ayırıp cevaplayan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Eklemeden geçmeyeyim: Günümün yarısını kulaklık ile geçirmekteyim, üniversiteye yeni geçtim, sadece evde kullanacağım.
Ürünler:
-HS50 Pro (Garantili)
-Omen 800 (sıfır)
-Void Elite Surround (garantisi bitmiş fakat padleri sıfır)
-Asus TUF h3 (sıfıra yakın)
-Razer Blackshark v2 x (garantili)
-Arctis 1 (garantili)