Neler Yeni

Kulaklık Tercihi Hakkında Yardım

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Hocam bütçesi 500 nasıl alıcak
Selam arkadaşlar, öncelikle herkesin iyi gün geçirmesi dileğiyle konuya girmek isterim.
Yaklaşık 2-3 haftadır 2. el kulaklık arayışı içindeyim (sıfır almak için maalesef bütçem el vermemekte) ve birkaç model bulabildim,
bu arkadaşın dediği cümle ve bulduğunu söylediği modeller arasında v2 x de var tüm mesajları okumadan boş yorum yapmayı bırkalım

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Hocam kullananlar daha iyi bilgi sağlayacaktır fakat forumlarda okuduğum ve videolarını izlediğim kadarıyla şunları söyleyebilirim: Kulaklığın kumaş pedi kulağı içine alıp terleme yapmadığı söylenmiş, sonrasında mikrofon ve ses kalitesinin yeterli olduğu, kafayı rahatsız etmediği, uygulamasıyla beraber EQ ayarlamanın rahat ve hoş olduğu söylenmiş. Kulaklığın eksilerini pek göremedim fakat kendi adıma söyleyeyim ben tasarımını pek beğenmedim, bir de yüksek ses ayarlarında seste bozulmalar oluşabiliyormuş (2-3 kullanıcı bahsetmiş bundan) ama yine de bu fiyat için muhteşem ötesi kulaklık olarak gözüküyor benim gözümde. Eğer blackshark gibi bir seçeneğim olmasaydı şu an almıştım sanırsam. Tekrar söyleyeyim kullanmadan maalesef bu yorumlar başka kullanıcılardan harmanladığım bilgiler olduğu için kendi adıma size garanti veremem.

Hocam 2. el alacağım için makul bir fiyata alabiliyorum.
Kulaklıkta kumaş deri arasında kalırsanız eğer özel bir tercihiniz yoksa bence kumaştan yana olsun. Rahatlık ve terlememe olayı çok güzel bir şey kumaş pedlerde.

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Selam arkadaşlar, öncelikle herkesin iyi gün geçirmesi dileğiyle konuya girmek isterim.
Yaklaşık 2-3 haftadır 2. el kulaklık arayışı içindeyim (sıfır almak için maalesef bütçem el vermemekte) ve birkaç model bulabildim,
bu arkadaşın dediği cümle ve bulduğunu söylediği modeller arasında v2 x de var tüm mesajları okumadan boş yorum yapmayı bırkalım
Hocam ben sıfır sandım niye sinirlendiniz

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ
Bütçeniz fazla olsa hyper cloud da çok çok iyi bir kulaklık ancak bir kulaklığa Bin küsur vermek çok fazla

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu
Hocam kulaklığın oyun ve müzik performansı nasıldı acaba, diğer kulaklıklarla kıyaslamaya gerek kalmadan isterseniz direkt güzel veya kötü olarak da söyleyebilirsiniz, aklımda razer var da kullanan insanlardan ''evet bu kulaklık kesinlikle alınır'' yorumunu duymadan alamayacağım sanırım.
Şöyle söyliyim eski bir kulaklıktan geçtiğim için bana ses ve müzik kalitesi gayet yeterli geldi ses seviyesinde yüzde 70'i geçiremedim. Valo oynarken adamın tam nereden geldiğini rahatça anlayabildim. Oyun için çok iyi müzik için de kullanılabilir düzeyde. Rahatlık olarak çok hoşuma gitti kafamda yok gibiydi. Daha bir şey açmadan dış sesi kesmişti.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

Ephy361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Kavak
Kulaklıkta kumaş deri arasında kalırsanız eğer özel bir tercihiniz yoksa bence kumaştan yana olsun. Rahatlık ve terlememe olayı çok güzel bir şey kumaş pedlerde.
kesinlikle, kumaş'ın hem soyulma gibi derdi yok hem de terletme olayı da deriye kıyasla çok az.
Şöyle söyliyim eski bir kulaklıktan geçtiğim için bana ses ve müzik kalitesi gayet yeterli geldi ses seviyesinde yüzde 70'i geçiremedim. Valo oynarken adamın tam nereden geldiğini rahatça anlayabildim. Oyun için çok iyi müzik için de kullanılabilir düzeyde. Rahatlık olarak çok hoşuma gitti kafamda yok gibiydi. Daha bir şey açmadan dış sesi kesmişti.
Anladım hocam, yorumun için çok teşekkürler.

TRZigra21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Rahman
Yaklaşık 2-3 haftadır 2. el kulaklık arayışı içindeyim (sıfır almak için maalesef bütçem el vermemekte) ve birkaç model bulabildim, aralarından hangisini almak daha mantıklı olur diye yardımınızı istedim. Pek kulaklıklar hakkında bir bilgim yok ve karar vermekte de çok zorlanan bir insanım o yüzden zamanını ayırıp cevaplayan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Eklemeden geçmeyeyim: Günümün yarısını kulaklık ile geçirmekteyim, üniversiteye yeni geçtim, sadece evde kullanacağım.

Ürünler:
-HS50 Pro (Garantili)
-Omen 800 (sıfır)
-Void Elite Surround (garantisi bitmiş fakat padleri sıfır)
-Asus TUF h3 (sıfıra yakın)
-Razer Blackshark v2 x (garantili)
-Arctis 1 (garantili)
Blackshark v2 x al bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,209
Üyeler
161,252
Son üye