Neler Yeni

Kulaklık Tercihi Hakkında Yardım

Ephy361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Kavak
Bütçe
500
Selam arkadaşlar, öncelikle herkesin iyi gün geçirmesi dileğiyle konuya girmek isterim.
Yaklaşık 2-3 haftadır 2. el kulaklık arayışı içindeyim (sıfır almak için maalesef bütçem el vermemekte) ve birkaç model bulabildim, aralarından hangisini almak daha mantıklı olur diye yardımınızı istedim. Pek kulaklıklar hakkında bir bilgim yok ve karar vermekte de çok zorlanan bir insanım o yüzden zamanını ayırıp cevaplayan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Eklemeden geçmeyeyim: Günümün yarısını kulaklık ile geçirmekteyim, üniversiteye yeni geçtim, sadece evde kullanacağım.

Ürünler:
-HS50 Pro (Garantili)
-Omen 800 (sıfır)
-Void Elite Surround (garantisi bitmiş fakat padleri sıfır)
-Asus TUF h3 (sıfıra yakın)
-Razer Blackshark v2 x (garantili)
-Arctis 1 (garantili)

TİTAN.

80+ Platinum
Selam arkadaşlar, öncelikle herkesin iyi gün geçirmesi dileğiyle konuya girmek isterim.
Yaklaşık 2-3 haftadır 2. el kulaklık arayışı içindeyim (sıfır almak için maalesef bütçem el vermemekte) ve birkaç model bulabildim, aralarından hangisini almak daha mantıklı olur diye yardımınızı istedim. Pek kulaklıklar hakkında bir bilgim yok ve karar vermekte de çok zorlanan bir insanım o yüzden zamanını ayırıp cevaplayan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Eklemeden geçmeyeyim: Günümün yarısını kulaklık ile geçirmekteyim, üniversiteye yeni geçtim, sadece evde kullanacağım.

Ürünler:
-HS50 Pro (Garantili)
-Omen 800 (sıfır)
-Arctis 1 (garantili)
Kanka forumda çok kez razer blackshark alan gördüm onu düşünebilirsin

Ephy361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Kavak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de bu forumda yazdığım kulaklıklar adına açılmış forumlara baktığım zaman ben de çokça blackshark gördüm de son bir emin olma amacıyla foruma kaydolup paylaşayım demiştim. Yorumun için çok teşekkürler <3
Kanka forumda çok kez razer blackshark alan gördüm onu düşünebilirsin

TİTAN.

80+ Platinum
Ben de bu forumda yazdığım kulaklıklar adına açılmış forumlara baktığım zaman ben de çokça blackshark gördüm de son bir emin olma amacıyla foruma kaydolup paylaşayım demiştim. Yorumun için çok teşekkürler <3
Kanka konuyu belli bir süre daha yükselt benden çok daha bilgili insanlar sana yardımcı olur

Ephy361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Kavak
Kanka konuyu belli bir süre daha yükselt benden çok daha bilgili insanlar sana yardımcı olur
Anladım, kararım az buz belli aslında da sadece onay almaya geldim diyebilirim buraya
Hocam bu arada görmemişim kusura bakmayın, doğum gününüz kutlu olsun, nice senelere 🎉

Hazır yazmışken ekleyeyim dedim, oyun oynamak için almanın yanında bir de durmadan müzik dinleyen bir insanım o yüzden o kısım da benim için çok önemli, bu yorumdan sonra cevaplayacak insanlar için bu kriterimi göz önüne alırsa çok mutlu olurum.

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu

Ürünler:
-HS50 Pro (Garantili)
-Omen 800 (sıfır)
-Arctis 1 (garantili)
Razer'i deneme imkanım oldu çok hoşuma gitti, benim de bütçem bu civarlarda olduğu için ikinci ele yöneleceğim.

Ephy361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Kavak
Razer'i deneme imkanım oldu çok hoşuma gitti, benim de bütçem bu civarlarda olduğu için ikinci ele yöneleceğim.
Hocam kulaklığın oyun ve müzik performansı nasıldı acaba, diğer kulaklıklarla kıyaslamaya gerek kalmadan isterseniz direkt güzel veya kötü olarak da söyleyebilirsiniz, aklımda razer var da kullanan insanlardan ''evet bu kulaklık kesinlikle alınır'' yorumunu duymadan alamayacağım sanırım.

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq

Ürünler:
-HS50 Pro (Garantili)
-Omen 800 (sıfır)
-Arctis 1 (garantili)
Ya blackshark yada hs50 pro al

Ephy361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Kavak

Bu kulaklık şu anda indirimde öneririm hocam. Almayı düşündüm de mikrofon alacağım diye vazgeçtim al geç arkana bakma bile :)
Hocam öncelikle cevabınız için teşekkürler. Kulaklığın inceleme videosunu izlediğim zaman hem padlerin kumaş olması hem de sharkoon'un zamanında klavyesini kullanmıştım ve memnundum o yüzden markanın gözümde değeri olması hoşuma gitti fakat maalesef kulaklık usb olarak geliyor ve kullandığım laptopta büyük bir usb sorunu çekiyorum, bunu da açıkcası usb çoğaltıcı ile pek çözmeye niyetim yok (pek uğraşmak istemiyorum diyelim) o yüzden biraz soğudum denilebilinir. Eğer blackshark v2 X'e nazaran çok daha iyi bir tercih olur diyebiliyorsanız üşenmeden bunu da düşünebilirim hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya blackshark yada hs50 pro al
HS50 pro'nun ergonomik yapısıyla alakalı çok yorum vardı, yarısının kafasına oturmayıp rahatsız ettiğini diğer yarısının da mükemmel oturduğunu anladım şu ana dek ve bu coinflip açıkcası biraz gözümü korkuttu diyebilirim.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Hocam öncelikle cevabınız için teşekkürler. Kulaklığın inceleme videosunu izlediğim zaman hem padlerin kumaş olması hem de sharkoon'un zamanında klavyesini kullanmıştım ve memnundum o yüzden markanın gözümde değeri olması hoşuma gitti fakat maalesef kulaklık usb olarak geliyor ve kullandığım laptopta büyük bir usb sorunu çekiyorum, bunu da açıkcası usb çoğaltıcı ile pek çözmeye niyetim yok (pek uğraşmak istemiyorum diyelim) o yüzden biraz soğudum denilebilinir. Eğer blackshark v2 X'e nazaran çok daha iyi bir tercih olur diyebiliyorsanız üşenmeden bunu da düşünebilirim hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

HS50 pro'nun ergonomik yapısıyla alakalı çok yorum vardı, yarısının kafasına oturmayıp rahatsız ettiğini diğer yarısının da mükemmel oturduğunu anladım şu ana dek ve bu coinflip açıkcası biraz gözümü korkuttu diyebilirim.
Risk almak güzeldir

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Valla hocam yanlış anlamayın, bu fiyata ses kartlı ve özellikleri nispeten iyi bir kulaklık bu. Mikrofonu çıkartılabiliyor vs. blackshark hiç kullanmadığım için size ne desem yalan olur. Çok seveni de var, çok yerden yere vuranı da.(Blackshark'ı) Ama gözümde 500 bütçeniz varsa 50 liraya bir çoğaltıcı alıp yanına bu kulaklığı almanız yararınıza olur düşüncesindeyim. Arkadaşa aldırdık iyi ki almışım diyor. Wireless olsa ben bu kulaklığı kaçırmazdım, Mikrofonu benim için tercih sebebi diyebilirim. İncelemelerine bir bakın YouTube'den belki beğenirsiniz?

Top Bottom