Ephy361
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 33
- İsim
- Efe Kavak
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Haklısınız hocam, paylaştığınız ürün hem sıfır olup hem de blackshark'tan daha az para vereceğimin gerçeği de var bir yanda. Bu konunun başlığı artık blackshark v2x mi yoksa sharkoon ER40 mı olmuş durumda, bu yüzden önerdiğiniz kulaklık için tekrardan teşekkür ederim benim için güzel bir seçenek oluştu. Biraz daha araştırma yapacağım, kulaklık hakkında hiç kötü yorum okumadım şu ana dek (ER40 için), o sırada blackshark veya ER40 hakkında veya alternatif bir öneri hakkında yorum yapıcak arkadaşlar fikirlerini esirgemezse sevinirim.Valla hocam yanlış anlamayın, bu fiyata ses kartlı ve özellikleri nispeten iyi bir kulaklık bu. Mikrofonu çıkartılabiliyor vs. blackshark hiç kullanmadığım için size ne desem yalan olur. Çok seveni de var, çok yerden yere vuranı da.(Blackshark'ı) Ama gözümde 500 bütçeniz varsa 50 liraya bir çoğaltıcı alıp yanına bu kulaklığı almanız yararınıza olur düşüncesindeyim. Arkadaşa aldırdık iyi ki almışım diyor. Wireless olsa ben bu kulaklığı kaçırmazdım, Mikrofonu benim için tercih sebebi diyebilirim. İncelemelerine bir bakın YouTube'den belki beğenirsiniz?