Bütçen nedir bende James Donkey 711 var gayet memnunum 119 tl almıstım İncehesap gameing gecesinden tavsiye ederim.Game power ve ya rampage kulaklık önerir misiniz?
Bütçen nedir bende James Donkey 711 var gayet memnunum 119 tl almıstım İncehesap gameing gecesinden tavsiye ederim.Game power ve ya rampage kulaklık önerir misiniz?
250tl ye kadar kulak dışıbütçen nedir ve kulaklık kulak içi mi yoksa kulak dışı mi?
selam aga onu alacağına sana jbl t110 kulaklığını öneririm fiyatı da uygun ben 1 aydır kullanıyorum gayet iyi oyunlarda faln da ses konusunda gayet iyi bir kulaklık kısacası fiyatı teknosa mağazasında 80 tl olan jbl t110 kulak içi kulaklığını öneririmGame power ve ya rampage kulaklık önerir misiniz?
gamepower öneririm herhangibi bütçene uyan bir tane alabilirsin250tl ye kadar kulak dışı
Bütçen nedir bilmiyorum ama kendi kullandığım kulaklık olan steelseries artics 3'ü tavsiye edebilirim. Saatlerce kullansan bile rahatsızlık vermiyor , sesi kaliteli veriyo , pedleri terletmiyor , mikrofonu oldukça iyi , mikrofonun gürültü tutma özelliği de gayet başarılı.Game power ve ya rampage kulaklık önerir misiniz?
GamePower MEI rgb 7.1Game power ve ya rampage kulaklık önerir misiniz?