BenRecepİvedik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 314
- Bütçe
- 5000
5 bin tl bütçem var toplam. İkisi de kablosuz istiyorum eğer imkan varsa. Kulaklıkta gecikme olmaması çok önemli.
mouse kötü ve fiyatını hak etmiyor kulaklık gereksiz pahalı![]()
Attack Shark R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) - Fiyatı, Yorumları
Attack Shark R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
HyperX Cloud II Wireless Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
HyperX Cloud II Wireless Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bu baya mantıklı geldi. İyzico suz ne tercih edebilirimikisinde de iyzico 500tl cashback var 2. hesabı annenin veya babanın adına açabilirsin
![]()
Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Her detayın özenle düşünüldüğü, estetiğin fonksiyonellikle harmanlandığı lüks kutu tasarımı, premium deneyimi en üst seviyeye taşıyor.www.gaming.gen.tr
![]()
ATK Mercury I eSports Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mouse kötü ve fiyatını hak etmiyor kulaklık gereksiz pahalı
1k cashback gelecek sadece tel no istiyor bence makulbu baya mantıklı geldi. İyzico suz ne tercih edebilirim
nası ya sadece tel no mu istiyo. Doğrulama falan yok mu1k cashback gelecek sadece tel no istiyor bence makul
yok sadece tel no giriyorsun gelen parayı sanal kart oluştur harcanası ya sadece tel no mu istiyo. Doğrulama falan yok mu
onu nası yapıyoz beayok sadece tel no giriyorsun gelen parayı sanal kart oluştur harca
telefona iyzicoyu indir hesabı aç siteden iyzico ile ödeyi seç kendi kart bilgilerini gir al gelen cashbacki sanal kart oluştur migros getir gamesatış gibi yerlerde kullanıyorum ben genelde hesaptan çık başka bir tel no ile yeni hesap aç tekrarlaonu nası yapıyoz bea
eyvallah deneyeyimtelefona iyzicoyu indir hesabı aç siteden iyzico ile ödeyi seç kendi kart bilgilerini gir al gelen cashbacki sanal kart oluştur migros getir gamesatış gibi yerlerde kullanıyorum ben genelde hesaptan çık başka bir tel no ile yeni hesap aç tekrarla
hocam sycrox v8 ile aynı fiyatta v6 bir fark var mıdırtelefona iyzicoyu indir hesabı aç siteden iyzico ile ödeyi seç kendi kart bilgilerini gir al gelen cashbacki sanal kart oluştur migros getir gamesatış gibi yerlerde kullanıyorum ben genelde hesaptan çık başka bir tel no ile yeni hesap aç tekrarla
aralarında ki tek fark boyut eğer elin büyükse atk z1 pro max öneririmeyvallah deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam sycrox v8 ile aynı fiyatta v6 bir fark var mıdır