Kulaklık ve Mouse Önerisi

BenRecepİvedik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
314
Bütçe
5000
5 bin tl bütçem var toplam. İkisi de kablosuz istiyorum eğer imkan varsa. Kulaklıkta gecikme olmaması çok önemli.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikisinde de iyzico 500tl cashback var 2. hesabı annenin veya babanın adına açabilirsin

mouse kötü ve fiyatını hak etmiyor kulaklık gereksiz pahalı

ikisinde de iyzico 500tl cashback var 2. hesabı annenin veya babanın adına açabilirsin

mouse kötü ve fiyatını hak etmiyor kulaklık gereksiz pahalı
bu baya mantıklı geldi. İyzico suz ne tercih edebilirim

onu nası yapıyoz bea
telefona iyzicoyu indir hesabı aç siteden iyzico ile ödeyi seç kendi kart bilgilerini gir al gelen cashbacki sanal kart oluştur migros getir gamesatış gibi yerlerde kullanıyorum ben genelde hesaptan çık başka bir tel no ile yeni hesap aç tekrarla

telefona iyzicoyu indir hesabı aç siteden iyzico ile ödeyi seç kendi kart bilgilerini gir al gelen cashbacki sanal kart oluştur migros getir gamesatış gibi yerlerde kullanıyorum ben genelde hesaptan çık başka bir tel no ile yeni hesap aç tekrarla
eyvallah deneyeyim

hocam sycrox v8 ile aynı fiyatta v6 bir fark var mıdır

Geri