Başlığın altındaki "Takip"e tıklayarak cevap geldikçe bildirim alabilirsinizMesaj atıyım da bende.gorum cevapları
Açıkçası tizler kulaklığımın uygulamasında 12 KHz olduğu için pek ayrıntılar ayarlayamıyorum ve en ufak arttırsam silah sesinden sağır oluyorum tam tersi midi yüksletip basa ve tizz i normale yakın bırakırsam kulaklığım boğuluyor gibi hissettiriyorBaşlığın altındaki "Takip"e tıklayarak cevap geldikçe bildirim alabilirsiniz
Equalizer'da ayak seslerini daha net duyabilmek için mid ve tiz bölgesini artırmak gerekiyor diye biliyorum. O şekilde denersiniz bir.
Öncelikle cevaplama zahmetine girdiğiniz için teşekkürlerimi sunarım ancak Gamepower uygulaması Logitech veya başka markalara nazaran daha farklı Hz değerlerine sahip olduğu için 1. Ayar 2. Ayar olarak betimlediğiniz ayarların Hz miktarını yazar mısınız? Şimdiden teşekkürlerimi sunarımilk ayar: -3DB
ikinci ayar: 6DB
üçüncü ayar: 3DB
dördüncü ayar: -6DB
beşinci ayar: 9DB
ayrıca @5x_d4emon Beni etiketlediğin için teşekkür ederim.
ben bu ayarları kullanıyorum kendi kualklığımda. Senin kulaklığın ile benim kulaklığım farklı. Bendeki ile daha farklı seçenekler çıkabilir ama bir tık daha iyi olacaktır illaki.
ilk ayar: 60HzÖncelikle cevaplama zahmetine girdiğiniz için teşekkürlerimi sunarım ancak Gamepower uygulaması Logitech veya başka markalara nazaran daha farklı Hz değerlerine sahip olduğu için 1. Ayar 2. Ayar olarak betimlediğiniz ayarların Hz miktarını yazar mısınız? Şimdiden teşekkürlerimi sunarım
Ayarlarımız aynıymış her şey için teşekkürler.ilk ayar: 60Hz
ikinci ayar: 300Hz
Üçüncü ayar: 1200Hz
Dördüncü ayar: 3600Hz
Beşinci ayar: 12000Hz.
Önemli değil. iyi forumlar.Ayarlarımız aynıymış her şey için teşekkürler.![]()