Medusa kullanıyorum.Rampage comfort mu
Gamepower medusa mı
Medusa'nın mikrofonda engellenemeyen kronik bir dip ses olduğun söyleniyor. Yaşadınız mı?Medusa kullanıyorum.
80-100 TL civarında indirim varsa al, yoksa alma.
15 Mayıs'ta indirim var, oradan daha kaliteli bir kulaklık bak.
Yok illa bu ikisi arasından bir şey almak istiyorum diyorsan, Comfort biraz daha iyi
Aynı şey rampage de söyleniyor ikisi arasında bu konuda çok kararsızım. Bir de hangisinde daha iyi ses kasabilirimMedusa'nın mikrofonda engellenemeyen kronik bir dip ses olduğun söyleniyor. Yaşadınız mı?
Ben Steelseries öneririm, şuanda MSİ kullanıyorum.Aynı şey rampage de söyleniyor ikisi arasında bu konuda çok kararsızım. Bir de hangisinde daha iyi ses kasabilirim
Ben yaşamadım. Discord'da 1-2 arkadaş ile çok konuşuyoruz 7 aydır hiç bu tarz bir şey duymadım.Medusa'nın mikrofonda engellenemeyen kronik bir dip ses olduğun söyleniyor. Yaşadınız mı?
Biraz zor zaten sizin duymanız. Böyle kedi ciyaklaması gibi?Ben yaşamadım. Discord'da 1-2 arkadaş ile çok konuşuyoruz 7 aydır hiç bu tarz bir şey duymadım.
Öyle bir şey varsa bile bende yok kral. İlk defa senden duydum bunu.Biraz zor zaten sizin duymanız. Böyle kedi ciyaklaması gibi?![]()
Vay arkadaş.Öyle bir şey varsa bile bende yok kral. İlk defa senden duydum bunu.