Neler Yeni

Kulaklıktan Hoparlöre Geçme Sorunu

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
Arkadaşlar bilgisayara bi tane hoparlör bağlı genelde bunu kullanıyorum ama bazen oyunlara girerken kulaklığı takıyorum. Kulaklığımın iki girişi var yeşil ve turuncu şeklinde. turuncu her zaman takılı kalıyor ben kulaklık kullanacağım zaman yeşili takıyorum direk kulaklık devreye giriyor işim bitince de çıkarıyorum hoparlöre otomatik geçiyor. Zamanla sök tak bu yeşil kısım yalama oldu herhalde bazen kulaklığı görmüyor. Ben bu kulaklık hoparlör arası geçişi pc üzerinden yapamam mı acaba sürekli sökmeyle uğraşmim, ses ayarlarına baktım kulaklık takılıyken kulaklığı devre dışı bırak dediğim zaman hoparlör devreye girmiyor nasıl halledebilirim acaba

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı
Arkadaşlar bilgisayara bi tane hoparlör bağlı genelde bunu kullanıyorum ama bazen oyunlara girerken kulaklığı takıyorum. Kulaklığımın iki girişi var yeşil ve turuncu şeklinde. turuncu her zaman takılı kalıyor ben kulaklık kullanacağım zaman yeşili takıyorum direk kulaklık devreye giriyor işim bitince de çıkarıyorum hoparlöre otomatik geçiyor. Zamanla sök tak bu yeşil kısım yalama oldu herhalde bazen kulaklığı görmüyor. Ben bu kulaklık hoparlör arası geçişi PC üzerinden yapamam mı acaba sürekli sökmeyle uğraşmim, ses ayarlarına baktım kulaklık takılıyken kulaklığı devre dışı bırak dediğim zaman hoparlör devreye girmiyor nasıl halledebilirim acaba
Windows 10 kullanıyorsan ses yerine bastığında orada gözüküyor ses çıkışların

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 10 kullanıyorsan ses yerine bastığında orada gözüküyor ses çıkışların
biraz daha detaylı anlatma şansın varmı hocam ses yeri dediğin yer tam olarak neresi sağ alttaki kısmı diyorsan oraları kurcaladım bulamadım

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı
biraz daha detaylı anlatma şansın varmı hocam ses yeri dediğin yer tam olarak neresi sağ alttaki kısmı diyorsan oraları kurcaladım bulamadım
sağ altta sesi ayarladığın yer var ona basıyorsun üstünde senin kulaklığın vs çıkıyor onun hemen yanında yukarıya bakan ok var basınca hapörlörün görünür

Top Bottom