andires42 80+ Silver Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 3,321 En İyi Cevap 1 6 Eylül 2024 #14 R9XTX yazmış: yanlış takılmış diğer fan en önde olacak Devamı için tıklayın... Ramlerin üstüne geliyor gibi daha küçük bir fan alarak en öne koymayı denenebilir.
R9XTX yazmış: yanlış takılmış diğer fan en önde olacak Devamı için tıklayın... Ramlerin üstüne geliyor gibi daha küçük bir fan alarak en öne koymayı denenebilir.
StrangerIX 80+ Silver Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 2,651 Dahası Reaksiyon skoru 1,271 İsim Baran Kut 6 Eylül 2024 #15 R9XTX yazmış: yanlış takılmış diğer fan en önde olacak Devamı için tıklayın... Yanlış takılmamış, öne takamadığı için arkaya yerleştirmiş. En fazla 3-4 derece oynayacak zaten. Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Eylül 2024 andires42 yazmış: Ramlerin üstüne geliyor gibi daha küçük bir fan alarak en öne koymayı denenebilir. Devamı için tıklayın... Daha da performansı düşürür, değmez ekstra paraya.
R9XTX yazmış: yanlış takılmış diğer fan en önde olacak Devamı için tıklayın... Yanlış takılmamış, öne takamadığı için arkaya yerleştirmiş. En fazla 3-4 derece oynayacak zaten. Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Eylül 2024 andires42 yazmış: Ramlerin üstüne geliyor gibi daha küçük bir fan alarak en öne koymayı denenebilir. Devamı için tıklayın... Daha da performansı düşürür, değmez ekstra paraya.
E Enescrc 80+ Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 15 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Enes 7 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 R9XTX yazmış: yanlış takılmış diğer fan en önde olacak Devamı için tıklayın... abi inşallah dalga geçiyosundur ben yanlış takdım takmadım demiyorum doğrusunu biliyorum başlığı dahi okumadan yorum yapmışsın yinede teşekkür ederim
R9XTX yazmış: yanlış takılmış diğer fan en önde olacak Devamı için tıklayın... abi inşallah dalga geçiyosundur ben yanlış takdım takmadım demiyorum doğrusunu biliyorum başlığı dahi okumadan yorum yapmışsın yinede teşekkür ederim