Yardım Kule tipi fan anakarta oturmuyor

wWalsh

80+
Reaksiyon skoru
24
Resimlerde gözüktüğü hibi nası yapıcam ben bunu. Kısa kalıyor bağlantı aparatı

Ekler

• IMG_1357.webp
    IMG_1357.webp
    947.9 KB · Hit: 30
  • IMG_1355.webp
    IMG_1355.webp
    1.2 MB · Hit: 28
Resimlerde gözüktüğü hibi nası yapıcam ben bunu. Kısa kalıyor bağlantı aparatı
yuvarlak aparat intel diye biliyorum. kule tipi yukarı ve aşağı kulakçıkları amd o siyah braketine oturtacaksın başka bişey yok bastırmalı geçiyor biraz zor tabii

yuvarlak aparat intel diye biliyorum. kule tipi yukarı ve aşağı kulakçıkları amd o siyah braketine oturtacaksın başka bişey yok bastırmalı geçiyor biraz zor tabii
Hocam ilk fotoğraftaki gibi yetişmiyoki o fotoda fan ile işlemci tam oturmuş

Hocam ilk fotoğraftaki gibi yetişmiyoki o fotoda fan ile işlemci tam oturmuş
o kulenin bi kısa kulakçık bi uzun kulakçık tarafı vardı diye hatırlıyorum
önce hangisi yapılacak tam hatırlamıyorum ama sanırım önce kısa tak sonra uzun takacan kolay bi yöntemi vardı inan hatırlayamadım ama sert oturuyordu
edit: vidalı montajlı kule tipi neden almadın ki thermalright falan :) 700tl satılyordu hp kuponla

o kulenin bi kısa kulakçık bi uzun kulakçık tarafı vardı diye hatırlıyorum
önce hangisi yapılacak tam hatırlamıyorum ama sanırım önce kısa tak sonra uzun takacan kolay bi yöntemi vardı inan hatırlayamadım ama sert oturuyordu
Evet sert oturuyo baya esniyo kulakçıklar baya ama işlemciye baya oturuyo hoxam yük yapmazmı

@Moonlighter hocam da senin kule tipi vardı diye hatırlıyorum o cevap versin
7500f ile kullanıyorum takarken ben anakartın üstündeki braketleri civatlarını gevşettim fanı takıp braketlerin vidalarını geri sıktım böyle bence x123 takmanın kolay yolu ama vidanın sonuncusunu sıkarken biraz zor oluyor.

7500f ile kullanıyorum takarken ben anakartın üstündeki braketleri civatlarını gevşettim fanı takıp braketlerin vidalarını geri sıktım böyle bence x123 takmanın kolay yolu ama vidanın sonuncusunu sıkarken biraz zor oluyor.
Evet bende öyle yaptım teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,663
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri