Kule tipi fan önerisi i5 11400f

stokla kullanıyom ben sarıyo

Aga daha sıcak çalışacak ben i7 10 700 k yedim
pahalı olmadığı sürece ortalama bir hava soğutucu daha performanslı sıcak çalışması daha iyi bir şey değil 214xt id cooling 240 lite ye göre daha performanslı çalışıyo mesela ve ömrü daha uzun olucak arkadaş kendi karar versin

perfan 120h 224xtyle aynı platform sanırım kasa da iyi , doğrudur yine de bi aida64le bi full yük testi yap bence
boşta böyle
boşta.png

yükte böyle oluyor 69 derece maks
full.png

gayet iyi o işlemciye göre
Bu arada elimde noctua termal macunu ve mx4 var kule tipinin kutusundan çıkan termal macunla çalışıyor şuan termal macununu yenilesem dahada serinler. Ve şimdi fark ettim normalde tdp değeri 65W bu 88W la çalışıyor baya yüksek.

Benim fikrimce 214xt kalitesiz markası belli olmayan ucuz sıvı soğutuculardan daha iyidir sıvı soğutucu alınacaksa güzelinden alınmalı ki performans sağlasın ama bu kule tipi fanın hem ömrü uzun olacaktır hemde yeterli performansı sağlayacaktır. yine de teşekkür ederim fikirleriniz için sıvı soğutucu düşünmüyorum kule fan işimi fazlasıyla göreceğine inanıyorum zaten oynadığım oyunlar valorant ve cs go ikisini de en düşük ayarlarda oynuyorum bilgisayarı yoracak oyunlar değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,248
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri