Yeter ya 400w harciyo sistemsoğutmanın aşırı bi etkisi olmaz ama 550w o sisteme yetmeyebilir.
Hocam calculator da baktım 400w gösteriyo4070 için en az 600w öneriliyor
hocam onların ortalama olduğunu biliyorsunki senin ekran kartın anlık güc çekme olayına sahip sen kendini ve sistemini zaten güvenliğini sağlamak için atx3,0 bir şey alman gerekiyor ve min 750wYeter ya 400w harciyo sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam calculator da baktım 400w gösteriyo
Hocam yeterli olur dedi herkes daha geçen hafta aldım bu psuyuknkam zaten elindeki 4070 tek başına o elindeki 550 yetirtmeyen bir sistem sen kendine acilinden bir psu upgrade sonra da git kendine kule tipi soğutucu olarak deepcool ak620 al yanlış hatırlamıyorsam 39w falan çekiyordu ve kalitei bir soğutma
hocam onların ortalama olduğunu biliyorsunki senin ekran kartın anlık güc çekme olayına sahip sen kendini ve sistemini zaten güvenliğini sağlamak için atx3,0 bir şey alman gerekiyor ve min 750w
dostum sen calculatarde bunu yapmışsın ok tamam benim şuan kendi sistemim basic 389w tüketiyor senin hesaplayıcıa göre ki benim psu berbat ilk aldığım hırıltılıyordu korkuyordum yani sen dlss 3,0 sahibi bir ekran kartına benim psu mu kullanıyorsun sence ne kadar sağlıklı 4000 serisinin anlık güç çekildiğini ve bunlardan kaynaklı sistemlerin yandığını bundan dolayı piyasa hızlı bir şekilde atx 3,0 destekli psular sunulduğunu sana tavsiye eden arkadaşların bilmiyormuydu acaba ?Hocam yeterli olur dedi herkes daha geçen hafta aldım bu psuyu
Dün aynı sistemim patladı 650W dikkat etmeni öneririmMerhabalar nzxt c550w psuya sahibim a520m k v2 ryzen 5 5600 rtx 4070 sıvı soğutma veya kulr tipi fan çok watt harcarmı
Hocam nzxt c550 dandik bi psu değilki ayrıca başka test videolarıda gördüm önerilen 750w sisteme 650w takıyolar sadece 2k da yükte kapanıyo sistemdostum sen calculatarde bunu yapmışsın ok tamam benim şuan kendi sistemim basic 389w tüketiyor senin hesaplayıcıa göre ki benim psu berbat ilk aldığım hırıltılıyordu korkuyordum yani sen dlss 3,0 sahibi bir ekran kartına benim psu mu kullanıyorsun sence ne kadar sağlıklı 4000 serisinin anlık güç çekildiğini ve bunlardan kaynaklı sistemlerin yandığını bundan dolayı piyasa hızlı bir şekilde atx 3,0 destekli psular sunulduğunu sana tavsiye eden arkadaşların bilmiyormuydu acaba ?
Patlama nası oluyor hocamDün aynı sistemim patladı 650W dikkat etmeni öneririm
PAT edip bütün evin elektrikleri gidiyor şalterler yanıyor hocam öyle bi hisHocam nzxt c550 dandik bi psu değilki ayrıca başka test videolarıda gördüm önerilen 750w sisteme 650w takıyolar sadece 2k da yükte kapanıyo sistem
Patlama nası oluyor hocam