Neler Yeni

Kule tipi fan veya sıvı soğutma çok güç harcarmı

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
Hocam nzxt c550 dandik bi psu değilki ayrıca başka test videolarıda gördüm önerilen 750w sisteme 650w takıyolar sadece 2k da yükte kapanıyo sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Patlama nası oluyor hocam
patlamadan kastım anlık güç çekiminde kart arzası yanma gibi durumlar oldu forumlarda ben psu ya dandik demedim yanlış anlaşılma olmasın hocam sadece senin 4000 serin için olmaması gereken bir psu o elindeki benim sisteme olur misal bebek gibi ama seninkisine destekli birşeyler alman lazım ben sadece güvenliğin için söyledim hocam kasa sizin düşünceler sizin

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
hacım okadar 4070in var bi güç kaynağı bulursun 2 3 lira bir şey zaten
Hocam daha almadım 4070 i suan gtx 1650 var da psu geçen hafta aldim ya

Bende FSP aldım kaliteli diye ama olunca oluyor
Şans işi hocam valla ins bi sorun yaşamam ben yeterli olacağını düşünüyorum zaten fazla yüke binmiyo sistem valo tarzı oyunlar

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
patlamadan kastım anlık güç çekiminde kart arzası yanma gibi durumlar oldu forumlarda ben psu ya dandik demedim yanlış anlaşılma olmasın hocam sadece senin 4000 serin için olmaması gereken bir psu o elindeki benim sisteme olur misal bebek gibi ama seninkisine destekli birşeyler alman lazım ben sadece güvenliğin için söyledim hocam kasa sizin düşünceler sizin
Yok hocam estağfurullah olursa fsp dede olur hepsinde olur ben sadece sistemi fazla yüke sokmuyorum zaten yeterli olur diye düşünüp aldım geçen hafta

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Almışken 650W alınabilirdi tamam da RTX 4070 dediğimiz kartın güç tüketimi RTX 3060Ti ayarında, kartın performansı yüksek diye o kadar yüksek bir PSU gerekmiyor yani, yetmez diyenler falan olmuş toplu cevaplayım dedim 😀

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
tamam iade et geçen hafta aldıysan iade edersin
Yok hocam ya patlicak olsa 750w da patlar

Almışken 650W alınabilirdi tamam da RTX 4070 dediğimiz kartın güç tüketimi RTX 3060Ti ayarında, kartın performansı yüksek diye o kadar yüksek bir PSU gerekmiyor yani, yetmez diyenler falan olmuş toplu cevaplayım dedim 😀
Sağolun hocam her konumda bilgilendirmeye geliyosunuz beni hakediyosunuz platinum rolünü

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
Hocam arkadaşın nasıl bir şekilde kullanacağını bilmediğimiz için güvenlik maksadında önemli infolar verdik arkadaş zaten valorant falan oynıcakmış valo için bu ekran kartı 10x fazla psu da işini görür dert mert kalmaz

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
Hocam arkadaşın nasıl bir şekilde kullanacağını bilmediğimiz için güvenlik maksadında önemli infolar verdik arkadaş zaten valorant falan oynıcakmış valo için bu ekran kartı 10x fazla psu da işini görür dert mert kalmaz
Eyw hocam bilgilendirmeleriniz için ara sıra rdr 2 girerim oda 1-2 saat

Top Bottom