Öncelikle merhaba ryzen 5600 işlemcim var boşta 60 larda geziniyor bu yüzden soğutucu almak istiyorum öneriniz varsa yardımcı olur musunuz
Bütçe : 1200 max
Isıyı Ortalama kaç derece düşürürDeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.299,21 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
15 derece kadarIsıyı Ortalama kaç derece düşürür
o işlemci ortalamada yüksüz yaz ayında 50 derecelerde çalışmıyor mu ben mi yanlış biliyorum15 derece kadar
Ben yanlış hatırlıyor olabilirimo işlemci ortalamada yüksüz yaz ayında 50 derecelerde çalışmıyor mu ben mi yanlış biliyorum
Bana değil arkadaşa soracaksınız, net bir ısı değeri vermek yanlış olur buna ortam sıcaklığı, kasa içi havalandırma gibi bir çok etmen belirleyecektir.o işlemci ortalamada yüksüz yaz ayında 50 derecelerde çalışmıyor mu ben mi yanlış biliyorum
Tabii ki fark eder bu belirttigin kosullar ama bir anda 15 derece kadar su donemde etmeyebileceginden bahsettim. Normalde de biraz sicak calisan bir islemci zaten 50 dereceler normal benceBana değil arkadaşa soracaksınız, net bir ısı değeri vermek yanlış olur buna ortam sıcaklığı, kasa içi havalandırma gibi bir çok etmen belirleyecektir.
Arkadaşın sorusu harici soğutma ne kadar fark oluşturur idi bende ortalama 15 derece kadar ısıları aşağı çekeceğinden bahsettim.
Benzer ortam koşullarında 60 derece stok fan ile boşta çalışan bir işlemci kule tipi ile boşta 45-50 li rakamlara rahat inecektir eğer alırsa boştaki sıcaklık değerlerini konuya eklerse bizleri de aydınlatmış olur.Tabii ki fark eder bu belirttigin kosullar ama bir anda 15 derece kadar su donemde etmeyebileceginden bahsettim. Normalde de biraz sicak calisan bir islemci zaten 50 dereceler normal bence
Hocam daha ucuza önerebileceğiniz bi model var mıDeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.299,21 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com