KULE TİPİ-SIVI SOĞUTUCU VE FAN ÖNERİSİ

rycK

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhabalar arkadaşlar Ryzen 5 5500 işlemcimi ve Kingston Furt Beast ram'lerime OC uyguladım ve havalar da ısınmaya başlıyor. Stok fan harici kasamda 2 tane fan var ve biri arızalandı sesli çalışıyor ve yeteri kadar hava akışını sağlayamıyor. O yüzden stok fan harici fan sayımı 3 e yani bozuk olanı çıkarıp 2 tane almak ve kule tipi soğutucu ya da 120mm(240 da olabilir 1 sene içinde sistemi değiştirme ihitmalim var) hava soğutucu arıyorum. Bu konular hakkında bilgi sahibi olanlar neleri almam gerektiğini ve nasıl yapmam gerektiğini yazabilir mi(marka takıntım yok f/p olsun yeter). Şimdiden teşekkürler.

Kullandığım kasa GamePower Mythril ARGB Gaming ATX

valla o.c yapmicaksan bende ryzen 5 5600 var görselini atacağım en sağdakini kullanıyorum 200 tl ye almıştım 1 yıl önce canavar gibide çalışıyo sanada önerim bundan alabilirsin wraith max dı galiba ismi
1744808482729.png

aktif olarak ocli kullanıyorum zaten işlemci ve rami havalar ısınınca sıcaklıklar biraz artmaya başladı o yüzden arıyorum

Merhabalar arkadaşlar Ryzen 5 5500 işlemcimi ve Kingston Furt Beast ram'lerime OC uyguladım ve havalar da ısınmaya başlıyor. Stok fan harici kasamda 2 tane fan var ve biri arızalandı sesli çalışıyor ve yeteri kadar hava akışını sağlayamıyor. O yüzden stok fan harici fan sayımı 3 e yani bozuk olanı çıkarıp 2 tane almak ve kule tipi soğutucu ya da 120mm(240 da olabilir 1 sene içinde sistemi değiştirme ihitmalim var) hava soğutucu arıyorum. Bu konular hakkında bilgi sahibi olanlar neleri almam gerektiğini ve nasıl yapmam gerektiğini yazabilir mi(marka takıntım yok f/p olsun yeter). Şimdiden teşekkürler.

Kullandığım kasa GamePower Mythril ARGB Gaming ATX

dark x123 ya da https://www.itopya.com/fsp-nc3-siyah-12cm-argb-4-bakir-borulu-hava-sogutucu_u28270 buda alınabilir takması daha kolay buda 6 borulu olanı

Phantom Spirit

Fiyat performans olarak uzun ömürlü öneriler yapmam gerekirse :
Daha ucuz soğutucular da 5500 ü tutar ancak ileride CPU upgrade edeceğinde emekli olur.

Fan olarak niteliğe bakıyorum RGB ye gerek yok dersen
Eğer satıcısına falan güvenmezsen

teşekkürler arkadaşlar tavsiyeler için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,233
Üyeler
184,282
Son üye
fatihben9991