Kule tipi soğutma önerisi max 2k

kiyaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
402
R5 5600 için Max 2-2.5 arasında kule tipi duruma göre sıvı soğutma almak istiyorum.Gaming gen üzerinden alacağım iyzicodan kaynaklı.Önerilerinizi bekliyorum.

Bu iki model mantıklı mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu bayağı öneriliyor f/p mi

R5 5600 için Max 2-2.5 arasında kule tipi duruma göre sıvı soğutma almak istiyorum.Gaming gen üzerinden alacağım iyzicodan kaynaklı.Önerilerinizi bekliyorum.
Phamtom sprit

Kasana uyarsa frost Commander

normal bi soğutucu yeterli oluyor benim attığım hayli hayli soğutuyor zaten sıvı soğutucu gereksiz

165mm maksimum soğutucu yüksekliği bilgisi verilmiş. Phantom Spirit ve Frost Commander alabilirsiniz. AM5 geçseniz de kullanmaya devam edersiniz.

normal bi soğutucu yeterli oluyor benim attığım hayli hayli soğutuyor zaten sıvı soğutucu gereksiz
Senin attığını alıyorum

Hocam bazı yorumları okudum ramlerden dolayı sığmıyor demiş böyle bir olay benim kasada yaşanır mı,kasanın linkini attım anakartta a520m

Son düzenleme:
Geri