Neler Yeni

Yardım Kule tipi soğutucu fanı rame çarpıyor

xPsycho

80+
Fan rame çarpıyor 2-3 cm yükseğe takarsam sorun olmuyor. Egzoz fanı tarafına taksam bir sorun olur mu ? Yoksa 2-3 cm yüksek şekilde mi takayım?

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Burhan Bey
Merhaba, çok sık yaşanan sorunlardan birisidir. Buna deneyerek siz karar verin.

Önce egzoz fan tarafına takın, cpu ya yük bindirip sıcaklık değerlerini kontrol edin. Bide diğer türlü deneyin, hangisinde daha düşük dereceleri görüyorsanız o şekilde bırakırsınız.

Yalnız egzoz fan tarafına takacaksanız, takacağınız fanın yönüne dikkat edin. Havayı çekecek şekilde monte edin.

elemin

80+ Bronze
Fan rame çarpıyor 2-3 cm yükseğe takarsam sorun olmuyor. Egzoz fanı tarafına taksam bir sorun olur mu ? Yoksa 2-3 cm yüksek şekilde mi takayım?
Phantom spirit aldınız sanırım çoğu kişide var bu durum , bende de fan 2 cm yukarıda soğutma performansından yana sorun olmadı

xPsycho

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Phantom spirit aldınız sanırım çoğu kişide var bu durum , bende de fan 2 cm yukarıda soğutma performansından yana sorun olmadı
Yok hocam daha küçüğünü aldım burst assasin 120se 4 ram olduğu için sıkıntı oldu. Bir de kablosunu üst tarafa bakacak şekilde montajladim fanı. Yani kablo biraz gri bloklara değiyor herhangi bir şey olur mu kabloya ?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,922
İsim
efe araci
hiç bir sorun olmaz aynı soğutma performansında kullanırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,173
Üyeler
171,715
Son üye
seyhokaan
Top Bottom