Lisser
80+ Silver
Dahası
Sığar gibi duruyor.Leo siyah tempered glass kanka bak kasanın özelliklerini görsel olaral atacam ben baktım pek anlamadım
Sığar gibi duruyor.Leo siyah tempered glass kanka bak kasanın özelliklerini görsel olaral atacam ben baktım pek anlamadım
şey dicem aga yani şimdi şu id-cooling 214 XT argb veya rgb her neyse bunun isiği nerden ayarlaniyor hiç kimse anlatmıyor ki bildiğin bir şey var mı ısıklari çok kötü geldi bana çünkü veya kapatma tusu falan var mi214xt yada Perfan 120h işini görür. Kasanın desteklediği boyuta göre alabilirsin.
Argb olunca kapanıyordur belki(anakartın desteklemesi lazım)şey dicem aga yani şimdi şu id-cooling 214 XT argb veya rgb her neyse bunun isiği nerden ayarlaniyor hiç kimse anlatmıyor ki bildiğin bir şey var mı ısıklari çok kötü geldi bana çünkü veya kapatma tusu falan var mi
google'da argb yaziliyor sitede rgb yazıyorsa peki?Argb olunca kapanıyordur belki(anakartın desteklemesi lazım)
Ama emin değilim, sadece tahmin.
Başkan ürün nasıl anlstsana biraz bende almayı düşünüyom bunu alsam yoksa perfan 120h mı alsam kararsız kaldımşey dicem aga yani şimdi şu id-cooling 214 XT argb veya rgb her neyse bunun isiği nerden ayarlaniyor hiç kimse anlatmıyor ki bildiğin bir şey var mı ısıklari çok kötü geldi bana çünkü veya kapatma tusu falan var mi
hocam ürün videolara gore çok güzel de ben argb konusunda rahatsizim ledi benim acimdan çok kotu o yuzden sordum arkadaşa ledin ayarlanabilir oldugunu anlasam alirdimBaşkan ürün nasıl anlstsana biraz bende almayı düşünüyom bunu alsam yoksa perfan 120h mı alsam kararsız kaldım