Kule tipi soğutucu mu Sıvı soğutma mı?

perfan 120h

214xt yada Perfan 120h işini görür. Kasanın desteklediği boyuta göre alabilirsin.
şey dicem aga yani şimdi şu id-cooling 214 XT argb veya rgb her neyse bunun isiği nerden ayarlaniyor hiç kimse anlatmıyor ki bildiğin bir şey var mı ısıklari çok kötü geldi bana çünkü veya kapatma tusu falan var mi

şey dicem aga yani şimdi şu id-cooling 214 XT argb veya rgb her neyse bunun isiği nerden ayarlaniyor hiç kimse anlatmıyor ki bildiğin bir şey var mı ısıklari çok kötü geldi bana çünkü veya kapatma tusu falan var mi
Argb olunca kapanıyordur belki(anakartın desteklemesi lazım)
Ama emin değilim, sadece tahmin.

Başkan ürün nasıl anlstsana biraz bende almayı düşünüyom bunu alsam yoksa perfan 120h mı alsam kararsız kaldım

Başkan ürün nasıl anlstsana biraz bende almayı düşünüyom bunu alsam yoksa perfan 120h mı alsam kararsız kaldım
hocam ürün videolara gore çok güzel de ben argb konusunda rahatsizim ledi benim acimdan çok kotu o yuzden sordum arkadaşa ledin ayarlanabilir oldugunu anlasam alirdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,165
Üyeler
187,289
Son üye
onurcv05
Geri