Kule tipi soğutucu öneri

anladım peki nasıl yapabilirim bu indirim olayını .
Önce iyzico indirip kimlik doğrulayacaksın. İyzico gaminggen ve ilk alışveriş kampanyalarına katıl diyeceksin. Sonra parolapara indirip kimlik doğrulayacaksın. İçine para at parolapara kartına. Sonra parolapara kart bilgini iyzicoya ekle. Gaminggende ödeme kısmında iyzico ile öde seç. Ordsn kayıtlı parolapara kartı seçeceksin. Parolaparadan 400 iyzicodanda toplam 600 falan gelecek

Önce iyzico indirip kimlik doğrulayacaksın. İyzico gaminggen ve ilk alışveriş kampanyalarına katıl diyeceksin. Sonra parolapara indirip kimlik doğrulayacaksın. İçine para at parolapara kartına. Sonra parolapara kart bilgini iyzicoya ekle. Gaminggende ödeme kısmında iyzico ile öde seç. Ordsn kayıtlı parolapara kartı seçeceksin. Parolaparadan 400 iyzicodanda toplam 600 falan gelecek
valla sağolun hocam bunu alıyorum o zaman https://www.gaming.gen.tr/urun/5666...-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce#cr_qna
cebimden de az çıkar .

1500 kadar çıkabilirim bu önerdiğiniz sığar ise alıcam muhtemelen.
phantom spirit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şunu bir türlü yapamadım arkadaş

Kaldırırsın biraz fanı sıkıntı olmaz

Ayar yapılıyor yükseklik
tamam hocam sağolun

599₺ Fazlasıyla yeter

hocam sessiz istiyorum iyi midir? bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular