Kule tipi soğutucu önerisi ?

itszoro1

80+
Reaksiyon skoru
8
İşlemci R7 7800x3d kasam Asus tuf gt301 bu kasaya uygun ve işlemciyi soğutabilicek kule tipi soğutucu arıyorum

İşlemci R7 7800x3d kasam Asus tuf gt301 bu kasaya uygun ve işlemciyi soğutabilicek kule tipi soğutucu arıyorum
Soğutsun yeter dersen 1. attığımı bir tık daha ötesini istersen 2. attığımı alabilirsin.

Soğutsun yeter dersen 1. attığımı bir tık daha ötesini istersen 2. attığımı alabilirsin.
bende senin 2. attığını istiyorum fakat kasama uygun mu emin olamadım rica etsem bakar mısın pek anlayamadım

peki 7800x3d için memnun eder mi alayım mı yani sence başka önerin varsa alabilirim
Ya şöyle anakartın almayı düşünürsen 7950x3d on numara seçim olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada ekran kartını atx alıcam sanırım sığar değil mi ?
Hangi ekran kartını almayı düşünüyorsun ? Sığar tabi ki de.

malesef hocam bütçeyi o kadar zorlayamam zaten valorant cs için alıyorum çokça yeter bu işlemci ana kartı atx alsam bile bu 140mm soğutucu sığar mı ?

Frost Commander

malesef hocam bütçeyi o kadar zorlayamam zaten valorant cs için alıyorum çokça yeter bu işlemci ana kartı atx alsam bile bu 140mm soğutucu sığar mı ?
Sığar soğutucu.

bunu düşündüm hocam ekran kartı yazmışım pardon : https://www.akakce.com/anakart/en-u...3IqAx4m82fmV-Dhxkm0j1CK_XBSZyzwRoCZrUQAvD_BwE

buda olabilir 2 si arasında kaldım https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,576125062.html

ilki ankarta bağlı yoksa soğutmaz ama 2.güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,336
Üyeler
173,801
Son üye
cakir0.1
Geri