Soğutsun yeter dersen 1. attığımı bir tık daha ötesini istersen 2. attığımı alabilirsin.İşlemci R7 7800x3d kasam Asus tuf gt301 bu kasaya uygun ve işlemciyi soğutabilicek kule tipi soğutucu arıyorum
bende senin 2. attığını istiyorum fakat kasama uygun mu emin olamadım rica etsem bakar mısın pek anlayamadımSoğutsun yeter dersen 1. attığımı bir tık daha ötesini istersen 2. attığımı alabilirsin.
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.trThermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm 5 x 8mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Bu CPU soğutucusu, Alüminyum üst kapaklı çift kule tasarımı kullanır. Beş saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışıwww.gaming.gen.tr
Evet uyar. Kasanın 160mm desteği var.bende senin 2. attığını istiyorum fakat kasama uygun mu emin olamadım rica etsem bakar mısın pek anlayamadım
peki 7800x3d için memnun eder mi alayım mı yani sence başka önerin varsa alabilirimEvet uyar. Kasanın 160mm desteği var.
bu arada ekran kartını atx alıcam sanırım sığar değil mi ?Evet uyar. Kasanın 160mm desteği var.
Ya şöyle anakartın almayı düşünürsen 7950x3d on numara seçim olur.peki 7800x3d için memnun eder mi alayım mı yani sence başka önerin varsa alabilirim
Hangi ekran kartını almayı düşünüyorsun ? Sığar tabi ki de.bu arada ekran kartını atx alıcam sanırım sığar değil mi ?
malesef hocam bütçeyi o kadar zorlayamam zaten valorant cs için alıyorum çokça yeter bu işlemci ana kartı atx alsam bile bu 140mm soğutucu sığar mı ?Ya şöyle anakartın almayı düşünürsen 7950x3d on numara seçim olur.
MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comAMD Ryzen 9 7950X3D 4.2 GHz AM5 128 MB Cache 120 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 9 7950X3D 4.2 GHz AM5 128 MB Cache 120 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hangi ekran kartını almayı düşünüyorsun ? Sığar tabi ki de.
Sığar soğutucu.malesef hocam bütçeyi o kadar zorlayamam zaten valorant cs için alıyorum çokça yeter bu işlemci ana kartı atx alsam bile bu 140mm soğutucu sığar mı ?
bunu düşündüm hocam ekran kartı yazmışım pardon : https://www.akakce.com/anakart/en-u...3IqAx4m82fmV-Dhxkm0j1CK_XBSZyzwRoCZrUQAvD_BwEYa şöyle anakartın almayı düşünürsen 7950x3d on numara seçim olur.
MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comAMD Ryzen 9 7950X3D 4.2 GHz AM5 128 MB Cache 120 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 9 7950X3D 4.2 GHz AM5 128 MB Cache 120 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hangi ekran kartını almayı düşünüyorsun ? Sığar tabi ki de.
buda olabilir 2 si arasında kaldım https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,576125062.htmlbunu düşündüm hocam ekran kartı yazmışım pardon : https://www.akakce.com/anakart/en-u...3IqAx4m82fmV-Dhxkm0j1CK_XBSZyzwRoCZrUQAvD_BwE
Bu ikisi kıyas bile bence olamaz. Attığım anakart çok çok daha iyi.bunu düşündüm hocam ekran kartı yazmışım pardon : https://www.akakce.com/anakart/en-u...3IqAx4m82fmV-Dhxkm0j1CK_XBSZyzwRoCZrUQAvD_BwE
Mesaj otomatik birleştirildi:
buda olabilir 2 si arasında kaldım https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,576125062.html
ilki ankarta bağlı yoksa soğutmaz ama 2.güzelSoğutsun yeter dersen 1. attığımı bir tık daha ötesini istersen 2. attığımı alabilirsin.
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.trThermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm 5 x 8mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Bu CPU soğutucusu, Alüminyum üst kapaklı çift kule tasarımı kullanır. Beş saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışıwww.gaming.gen.tr
hocam attığın tabi ki iyidir fakat bütçe kısıtlı birazcık yani işlemciyi taşısın yeter gözüyle bakıyorum Bu arada bütçe max 7000Bu ikisi kıyas bile bence olamaz. Attığım anakart çok çok daha iyi.