Maksimum 1200'e kadarBütçeyi söylememişsin
Hocam 1400 lira ama 200 lira farka gerçekten değer. Çok kaliteli soğutucuMaksimum 1200'e kadar
Hocam bunun bir de 120SE olanı var sanırım. Fark nedir? Sadece RGB farkı mı var?Hocam 1400 lira ama 200 lira farka gerçekten değer. Çok kaliteli soğutucu
Evet 1-2 santim daha küçük SE modeli bir de rgb modeli var. Performans farkı 0 ila 1 derece arası değişiyorHocam bunun bir de 120SE olanı var sanırım. Fark nedir? Sadece RGB farkı mı var?
Şunlar nasıldır hocam?Evet 1-2 santim daha küçük SE modeli bir de rgb modeli var. Performans farkı 0 ila 1 derece arası değişiyor
Bende bu var 12400f ile kullanıyorum, sizin işlemciye yeteceğini sanmıyorum. Alabiliyorsanız arkadaşların attığı 2 fanlı model daha iyi seçenek olur.Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyu
Kötü değiller ama sana yetersiz kalabilir. 200 lira farkını verip attığımı almanı öneririmŞunlar nasıldır hocam?
Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan.www.gaming.gen.tr
Thermalright Assassin Spirit 120 EVO Dark 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
1850 RPM hızında çalışan TL-E12B V2 serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.www.gaming.gen.tr