Bu nasıl bir şey yasa uzay mekiği gibiFrisby FCL-F1326C fiyatı da uygun performansı da yeterli.
Güç kaynakları PSU dan çok güç alır mıFrisby FCL-F1326C fiyatı da uygun performansı da yeterli.
Ben donanım arşivinin yeni çıkardığı sistemi sipariş ettim. Sizce bu fan uyarmı kasaya (VENTO VG15FE)Zamanında çok araştırdım. Perfan 120H diyorlsr başka bişe demiyorlar.
Tam emin değilim ama yüzde doksan uyar diye düşünüyorum. Çünkü soğutucuların uyumluluğu kasadan çok anakart ve işlemci modeline göre değerlendirilir. Size önerdiğim soğutucu am4 soket tüm anakartlara uyumlu. Yani sizin aldıgınız sisteme uyumlu evet.Ben donanım arşivinin yeni çıkardığı sistemi sipariş ettim. Sizce bu fan uyarmı kasaya (VENTO VG15FE)
tşk.Tam emin değilim ama yüzde doksan uyar diye düşünüyorum. Çünkü soğutucuların uyumluluğu kasadan çok anakart ve işlemci modeline göre değerlendirilir. Size önerdiğim soğutucu am4 soket tüm anakartlara uyumlu. Yani sizin aldıgınız sisteme uyumlu evet.
Uyar küçük bir soğutucu zaten perfan 120Ben donanım arşivinin yeni çıkardığı sistemi sipariş ettim. Sizce bu fan uyarmı kasaya (VENTO VG15FE)
Kullanıyorum ve memnunum.Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.339,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com