Kule Tipi Soğutucu Sıcaklık Ölçümü ve RGB Ayarları

emrebjk

80+
Reaksiyon skoru
81
Arkadaşlar gamepower kule tipi soğutucu taktım fakat rgb aydınlatmayı nasıl yapacağım bilmiyorum bide sıcaklık değerini nasıl ölçebilirim

Ekler

• image.webp
    image.webp
    655.8 KB · Hit: 12
anakartında resimde gösterdiğini gibi 3pin 5V girişi yoksa argb leri kullanamazsın.
bu girişten olması lazım anakartta

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-08 173238.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-08 173238.webp
    13.4 KB · Hit: 5
anakartında resimde gösterdiğini gibi 3pin 5V girişi yoksa argb leri kullanamazsın.
Evet arkadaşımda dedi aynısını sıcaklık değerleri nasıl olmalı nereden bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasanın fanlarının takılı olduğu rgb yuvasına tak çalıştır herhalde
Bence onlar kalsın kanka göz almamış olur böyle sıcaklık değerlerine nereden bakacağım termal macunu güzel yaptım ama tereddüt var içimde

msi anakartta msi center uygulamasını indirirsen oradan bakabilirsin bütün sıcaklıklara, güncellemelere vs.
işlemcin intel galiba, intel hiç kullanmadım, o yüzden sıcaklıkla ilgili ne desem yalan olur :)

msi anakartta msi center uygulamasını indirirsen oradan bakabilirsin bütün sıcaklıklara, güncellemelere vs.
işlemcin intel galiba, intel hiç kullanmadım, o yüzden sıcaklıkla ilgili ne desem yalan olur :)
evet öyle uygulama varmış açtım akıllı ayar falan dedi galiba kendisi ayarladı son hızda falan çalıştırdı fanı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rdr 2 açtım şuan deneyeceğim sağol yardımın için @Arslan448

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,438
Üyeler
186,066
Son üye
ilkerC.
Geri