Neler Yeni

Kule Tipi Soğutucu Takınca Kasa Ön Fanların Yavaşlaması

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Oğuzhan Usul
Oyunlarda işlemci sıcaklığım 90 derecelerin üstüne çıkıyordu. Çoğu kişi t6 kule tipi önerdi bende alıp taktım. Soğutucudan memnunum oyunlarda işlemci sıcaklığım 50-60 derecelere düştü. Soğutucuyu takınca kasanın ön fanları yavaş dönmeye başladı. Üstteki 3.fan çok hızlı bir şekilde dönüyor. Ortadaki ve alttaki fan ise yavaş dönüyor hatta bazen tamamen durup 2-3 sn sonra tekrar dönüyor. Bu bi sorun mu anlamış değilim ısı değerlerine bakıyorum oyunlarda çok iyi. Kasanın içi soğuk diye acaba fanlar mı yavaşladı anlamış değilim.
Kasam Corsair Spec Delta

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hepsi aynı fan pinine mi bağlı? Konuda saydığım 6 adet fan var ve hepsi aynı çoklayıcı ile aynı pine bağlı ise güç darboğazı olur.

Theaks81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ali Kemal Solak
Oyunlarda işlemci sıcaklığım 90 derecelerin üstüne çıkıyordu. Çoğu kişi t6 kule tipi önerdi bende alıp taktım. Soğutucudan memnunum oyunlarda işlemci sıcaklığım 50-60 derecelere düştü. Soğutucuyu takınca kasanın ön fanları yavaş dönmeye başladı. Üstteki 3.fan çok hızlı bir şekilde dönüyor. Ortadaki ve alttaki fan ise yavaş dönüyor hatta bazen tamamen durup 2-3 sn sonra tekrar dönüyor. Bu bi sorun mu anlamış değilim ısı değerlerine bakıyorum oyunlarda çok iyi. Kasanın içi soğuk diye acaba fanlar mı yavaşladı anlamış değilim.
Kasam Corsair Spec Delta
T6 ses yapıyor mu hocam bende düşünüyorum da önerir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Oğuzhan Usul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsi aynı fan pinine mi bağlı? Konuda saydığım 6 adet fan var ve hepsi aynı çoklayıcı ile aynı pine bağlı ise güç darboğazı olur.
stok fanın takılı olduğu kabloyu çekip soğutucununkini taktım başka birşeye dokunmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

T6 ses yapıyor mu hocam bende düşünüyorum da önerir misiniz?
Stok fana göre baya sessiz öneririm iyi soğutuyor

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Fanlar eğer ısıya göre rpm ayarlıyorsa soğuduğu için yavaşlamıştır

Top Bottom