Ben sarı siteden almıştım. Fiyatına bakmadım.Ama iyi bir şey istiyor ise noctua.İyi söyledin kral. Ateşle 2-3k arkadaş bu soğutucuya yönelsin.
Ben sarı siteden almıştım. Fiyatına bakmadım.Ama iyi bir şey istiyor ise noctua.İyi söyledin kral. Ateşle 2-3k arkadaş bu soğutucuya yönelsin.
2-3 mü? NH D-15 6k idi en sonİyi söyledin kral. Ateşle 2-3k arkadaş bu soğutucuya yönelsin.
Kanka arkadaşların önerdiği x123 yeterli olur çok para harcamak istemem dersen.Ama almışken kaliteli olsun diyorsan Peerless Assasin çiçek gibi ürün.RGB olanı da olmayanı da var.Onu alıp uzun vadede de kullanabilirsin.Arkadaşlar vatandan bu sistemi aldım kule tipi soğutucu tavsiyesi lazım rgb ışıkları açılıp kapanabilir model yada direkt rgb siz model de olur hangi modeli tavsiye edersiniz.
Bütçe:600-1000 uygun olursa daha iyi olur
INTEL I5 12400F-H610M K-RTX 4060 TI 16GB-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-H610M K-RTX 4060 TI 16GB-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam sarı sitede 2-3 k arası.2-3 mü? NH D-15 6k idi en son
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka arkadaşların önerdiği x123 yeterli olur çok para harcamak istemem dersen.Ama almışken kaliteli olsun diyorsan Peerless Assasin çiçek gibi ürün.RGB olanı da olmayanı da var.Onu alıp uzun vadede de kullanabilirsin.