Neler Yeni

kullandığım laptopu satıcam sizce ne kadar eder

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
okan gülal
öncelikle iyi forumlar konu doğru yerde mi bilmiyorum yanlış yerdeyse kusura bakmayın. Şuan kullandığım laptopu sahibindende 2.el olarak satıcam sizde ederi nedir ufak detaylarından bahsedeyim ekranın arka dış kasasında ufak çizikler var abartı birşeyi yok klavyede 5 6 tuş basmıyor ekstradan bide dvd yerini çıkarttım sonra nereye koyduğumu bulamadım batarya v.s sağlam sıkıntısı yok. özelliklerini eke koydum. 2.el piyasasından pek anlamıyorum öyle misal işte 1000 edicek dur 1200e satayım kafasında değilim ederi neyse 50 100 aşşağısına koymayı planlıyorum zaten yeni kasa alıcam o yüzden para lazım. Yorumlarınızı bekliyorum.
1.JPG

4.JPG
5.JPG

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,463
İsim
Emir
Dostum laptopta çizikler var, tuşlar basmıyor ve dvd okuyucuyu çıkarttım diyorsun.
Bu laptopu kolay kolay satamazsın. Ederi de max 1500 olur gibi duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
okan gülal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum laptopta çizikler var, tuşlar basmıyor ve dvd okuyucuyu çıkarttım diyorsun.
Bu laptopu kolay kolay satamazsın. Ederi de max 1500 olur gibi duruyor.
çizik derken ekranda 0 çizik var sadece dış kasada çiziği var birazcık pixel kaybı bile yok yani ekranımda sadece arka dış kasasında çizik var
Mesaj otomatik birleştirildi:

2k ederi var sıfır ayarında olsaydı 3k derdim
teşekkür ederim 1400-1500 düşünmüştüm ben tahmin olarak klavyeyi değiştirsem belki olabilir muhtemelen o civarlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,271
Üyeler
159,302
Son üye
emreadanir
Top Bottom