Bilgisayar 30 Günde 2 gün anca kapalı duruyor. Ayrıca Sıcaklıkta hep 48 derecede anakart modeli b460m bazooka koruyucu pedi filan varEvet, pek iyi bir model değildir kendisi.
Çok fazla yormuyorsanız kolay kolay sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
Normal kullanımda pek sorun olacağını sanmıyorum ama kaliteli dediğimiz ürünler arasında değil James Donkey SSD leri. Sorunları arasında okuma yazma oranlarının anlık olarak çakılması gibi sorunları oluyor.Merhabalar:
Kullandıgım m2 nin iyi bir ssd olmadıgını söyledirler ama suana kadar bir sorununu görmedim. Acaba ileride büyük bir sorun açarmı?
Alıntıyı görüntüle
Okuma yazma oranında bir sorun yok gibi gözüktü bana şuanlık ama ilerisi için bir şey diyememSanDisk Ultra 3D, Kingston a2000 gibi f/p ve kaliteli ssd ler varken asla tercih edeceğim bir ssd olmazdı.
Fazlaca veri yazmak anlamında demiştim.Bilgisayar 30 Günde 2 gün anca kapalı duruyor. Ayrıca Sıcaklıkta hep 48 derecede anakart modeli b460m bazooka koruyucu pedi filan var
jd1000 pro güzel bir modeldir ve a2000 gibilerini tokatlıyorNormal kullanımda pek sorun olacağını sanmıyorum ama kaliteli dediğimiz ürünler arasında değil James Donkey SSD leri
okuma yazma oranları bu yönde (bendeki modeli 2gb-1.7)İyi olmaması kötü olduğu anlamına gelmez. Ortalama bir model, her söylenene çok takılma. 970 Evo hariç hepsi kötü onlara göre.
980 de var şimdi yapmaİyi olmaması kötü olduğu anlamına gelmez. Ortalama bir model, her söylenene çok takılma. 970 Evo hariç hepsi kötü onlara göre.
Ortalama bir model keşke prosunu alsaydınız prosu çok iyiy bir model.Merhabalar:
Kullandıgım m2 nin iyi bir ssd olmadıgını söyledirler ama suana kadar bir sorununu görmedim. Acaba ileride büyük bir sorun açarmı?
Alıntıyı görüntüle