Bilgisayar parçaların nedir ?Bilgisayarımın parçalarını ayrı ayrı satıp yükseltmeli miyim yoksa toplu halde satıp yeni bi sistem mi almalıyım?
Rica ederim. Önemli değil. Bilgisayar parçalarınızı belirtirseniz, ona göre öneri yapabiliriz.Özür dilerim aceleden yazmayı unutmuşum)
Nasıl bir yükseltme düşünüyorsunuz ? İhtiyacınız nedir ?Bilgisayarımın parçalarını ayrı ayrı satıp yükseltmeli miyim yoksa toplu halde satıp yeni bi sistem mi almalıyım?
10400f
İnno3d 1660 Super
Biostar 410MH
16GB Ram 3000MHZ
240GB ssd netac
240GB ssd gigabyte
Bunlar yetiyor gibi ama 1 sene sonra işlemci ve ekran kartı olabilir hatta anakarttaRica ederim. Önemli değil. Bilgisayar parçalarınızı belirtirseniz, ona göre öneri yapabiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl bir yükseltme düşünüyorsunuz ? İhtiyacınız nedir ?
Yettiği yere kadar kullanıp, sonra sistemi komple satıp yeni nesil bir sisteme geçmek daha mantıklı olur. AMD FSR'ın Nvdia ekran kartlarında kullanılabildiği ve FSR destekli oyunlarda ekstra performans verdiği için sisteminiz 2 veya 3 yıl daha idare eder. Sonra performans düşüklüğü sebebiyle güncel bir sistem toplayabilirsiniz. Tabii ki karar sizindir.Bunlar yetiyor gibi ama 1 sene sonra işlemci ve ekran kartı olabilir hatta anakartta
1660s var amd ne alaka?Yettiği yere kadar kullanıp, sonra sistemi komple satıp yeni nesil bir sisteme geçmek daha mantıklı olur. AMD FSR sayesinde FSR destekli oyunlarda ekstra performans verdiği için sisteminiz 2 veya 3 yıl daha idare eder. Sonra performans düşüklüğü sebebiyle güncel bir sistem toplayabilirsiniz. Tabii ki karar sizindir.
Nvdia ekran kartları da FSR kullanabiliyor. Bilmem anlatabildim mi ?1660s var amd ne alaka?
şekile bak ahahaha. Bilmiyordum hocamNvdia ekran kartları da FSR kullanabiliyor. Bilmem anlatabildim mi ?