Kullandığım SSD bozuk mu ?

Reaksiyon skoru
4
Kullanmış olduğum SSD'yi laptopumdan sökmüştüm. 1 TB nvme m2 ssd. sağlık testinde %93 gibi bir değer yazıyor. evimin interneti de gayet hızlı 1000MBPS hızı tamamıyla alabiliyorum. zaten bu SSD'yi ilk taktığım zamanlar örnek veriyorum GTA 5i indirmem 15 dakikamı falan alıyordu ancak şuan 10gb oyunu bile 15 20 dakikada ancak indirebiliyorum görev yöneticisinden takip ettiğim zaman çok düşük okuma değerine rağmen %100 çalışma görüyorum ssd de bu normal mi nasıl düzeltebilirim?
1773922714191.webp

1773922809327.webp

İnternet iyiymiş :)

SSD, Crucial dır diye tahmin ediyorum, markanın yazılımını indirip firmware güncellemesi olup olmadığını kontrol et.

Steam de server yoğunluğuna göre indirme hızları değişebiliyor, o değerlere bakarak yorumlamak çok sağlıklı olmaz.

Sentetik testlerde durum nasıl?

İnternet iyiymiş :)

SSD, Crucial dır diye tahmin ediyorum, markanın yazılımını indirip firmware güncellemesi olup olmadığını kontrol et.

Steam de server yoğunluğuna göre indirme hızları değişebiliyor, o değerlere bakarak yorumlamak çok sağlıklı olmaz.

Sentetik testlerde durum nasıl?
Hocam Steam kaynaklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Çünkü sadece Steam üzerinde böyle değil. Epic Games veya en basidi internet indirmelerinde de aynı sorunla karşılaşıyorum. Bana kalırsa tek sorun ssd de ancak dün sağlık testi yapıncaya kadar sağlığının oldukça düştüğünü tahmin ediyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,878
Üyeler
190,461
Son üye
Lantaa
Geri