alkolikpanda
80+ Bronze
hayırdır panpa çorabı bahane edip ayağımıza bakacan demi , lanet fetişci ıjkdfgbnoşjdfgsnbh
Tam olarak bahsettiğim şey zxkcmzkxcmBirazdan kullandığınız donun resmini atın derseler şaşmam.
Hayır panda adam ne alakahayırdır panpa çorabı bahane edip ayağımıza bakacan demi , lanet fetişci ıjkdfgbnoşjdfgsnbh
"Çaktırmadan" abartı olmuş birazdan burda 200 mesaj olucakMehmet Yılmaz'a çaktırmadan mesaj kasıyom
Omg barbieli çoraplarımı atamam dostum..Hadi bakalim
Hocam argo kelime kullanımı yüzünden ceza alma ihtimaliniz var düzeltebiliyosanız düzeltinŞu konuları sonlandırır mısınız?
Gerçekten yardıma ihtiyacı olan arkadaşların önüne geçmiş oluyorsunuz , 1 kere yapılır bokunu çıkarmaya gerek yok. Yok çorap yok mouse yok PC,
Çorap alcam tavsiye arıyom ben ama ayıp aaaŞu konuları sonlandırır mısınız?
Gerçekten yardıma ihtiyacı olan arkadaşların önüne geçmiş oluyorsunuz , 1 kere yapılır bokunu çıkarmaya gerek yok. Yok çorap yok mouse yok PC,
Ne demek depolama alanı yok
Btw düzenleme yap raporlayan birisi olursa ban yeme ihtimalin varŞu konuları sonlandırır mısınız?
aga kuşunuzun fotosunu atın diye konu atsana benim mavişi atcam galeriden blursam odayı atamadımiçimde kaldı :dHadi bakalim
At hocam buraya pp yapcamaga kuşunuzun fotosunu atın diye konu atsana benim mavişi atcam galeriden blursam odayı atamadımiçimde kaldı :d