Dostlar odanızda kullandığınız masanız hangisi? Fotoğraf atarsanız da çok iyi olur. Ben masa arıyorum genişliği 150-160 cm civarı (kasayı masanın üzerine sağ kenara koyacağım) kesinlikle sallanmaması gerek oyunda flick atarken bi anda mouseu hareket ettirirken hafif sallantı dahi olmaması gerek. Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum bütçe maks 5.000 ₺ dir.
ODANIZIN FOTOĞRAFINI DA ATARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM, TEŞEKKÜRLER
Ben L masa göremiyorum uzaktan çekeydinMesaj otomatik birleştirildi:
L masa yaptırdım
En nefret ettiğim tip masalar bunlardır.bende bu var geçen sene 400tl ye almıştım iyice sabitlemeniz lazım bir yere. cs de flick atınca masa fena sallanıyorRuumstore Gaming Oyuncu Bilgisayar Masası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ruumstore Gaming Oyuncu Bilgisayar Masası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ahşap metal bacaklı masa kullanıyorum bı tık sallanıyor ama olsunDostlar odanızda kullandığınız masanız hangisi? Fotoğraf atarsanız da çok iyi olur. Ben masa arıyorum genişliği 150-160 cm civarı (kasayı masanın üzerine sağ kenara koyacağım) kesinlikle sallanmaması gerek oyunda flick atarken bi anda mouseu hareket ettirirken hafif sallantı dahi olmaması gerek. Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum bütçe maks 5.000 ₺ dir.
ODANIZIN FOTOĞRAFINI DA ATARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM, TEŞEKKÜRLER
Hocam fiyatı nedir bu masanın. Link var mıdır ?
hani masa nerede?Ahşap metal bacaklı masa kullanıyorum bı tık sallanıyor ama olsun
Fotoğrafta gözüküyor hocam gerçi üstü mouse padle kapalıhani masa nerede?