GameBooster G918 Fire beyaz. ama şuan bunu kullanıyom öneririm 2k ya falan düşüyo galiba aradaKlavyen nedir? Hoşuma gitti
GameBooster G918 Fire beyaz. ama şuan bunu kullanıyom öneririm 2k ya falan düşüyo galiba aradaKlavyen nedir? Hoşuma gitti
Marangoz amcana selamlar, işte bak senin masanın aynısının siyah mat yüzeylisini istiyorum. Ve alt profilleri birbirine bağlayacak bir destek profil olmadı sallanmaması için iyidir.150x70 CM kocamaaaaaan yemek masası gibi bir masa. Toplam maliyeti 600 TL. Metal ayaklar 600 TL, üst mdf bedava (amcam marangoz)
Foto atardıkta depremden dolayı yerimiz daha muamma bakalım düzgün bir yere kalıcı geçersem ozaman ancak .Marangoz amcana selamlar, işte bak senin masanın aynısının siyah mat yüzeylisini istiyorum. Ve alt profilleri birbirine bağlayacak bir destek profil olmadı sallanmaması için iyidir.
Altında profiller var. Bende koyu gri istiyordum ama amcamın elinde o zaman mevcut değildi 1 hafta beklesem getirecekti ama bu rengi de beğenince hemen yaptırdım. Profil bu şekilde, birde alt arkada fotoğrafta görünen şekilde.Marangoz amcana selamlar, işte bak senin masanın aynısının siyah mat yüzeylisini istiyorum. Ve alt profilleri birbirine bağlayacak bir destek profil olmadı sallanmaması için iyidir.
Amcan bunu bir yerden mi temin ediyor yoksa kendimi üretiyor bizde özel sipariş verelim? 160x75x60 siyah mat yüzeyli ve kesinlikle sallanmayacak ve montajını benim yapabileceğim şekilde (çünkü kargo yapmak durumunda)Altında profiller var. Bende koyu gri istiyordum ama amcamın elinde o zaman mevcut değildi 1 hafta beklesem getirecekti ama bu rengi de beğenince hemen yaptırdım. Profil bu şekilde, birde alt arkada fotoğrafta görünen şekilde.
Alıntıyı görüntüle
Profili kendi iş yerimizin karşısındaki tanıdık demirciye yaptırdım. Amcam normalde dolap, mutfak vs yapıyor ben sadece ölçü verdim ona göre bana kesimini vs yaptı. Demirci profilin belirli noktalarına vida delikleri açtı ben evde kendim montajladım.Amcan bunu bir yerden mi temin ediyor yoksa kendimi üretiyor bizde özel sipariş verelim? 160x75x60 siyah mat yüzeyli ve kesinlikle sallanmayacak ve montajını benim yapabileceğim şekilde (çünkü kargo yapmak durumunda)
Uzaktan yaptıramayız anlaşılan. Burada ki marangozlara da bi sorayım benProfili kendi iş yerimizin karşısındaki tanıdık demirciye yaptırdım. Amcam normalde dolap, mutfak vs yapıyor ben sadece ölçü verdim ona göre bana kesimini vs yaptı. Demirci profilin belirli noktalarına vida delikleri açtı ben evde kendim montajladım.
Dostlar odanızda kullandığınız masanız hangisi? Fotoğraf atarsanız da çok iyi olur. Ben masa arıyorum genişliği 150-160 cm civarı (kasayı masanın üzerine sağ kenara koyacağım) kesinlikle sallanmaması gerek oyunda flick atarken bi anda mouseu hareket ettirirken hafif sallantı dahi olmaması gerek. Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum bütçe maks 5.000 ₺ dir.
ODANIZIN FOTOĞRAFINI DA ATARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM, TEŞEKKÜRLER