Neler Yeni

Kullandığınız Mouse'un İyi Ve Kötü Yanları Tavsiye Eder Misiniz ?

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Dostlar kullandığınız mouse'un iyi ve kötü yanlarını ve alınıp alınmayacağını belirtirseniz sevinirim.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
300S kullanıyorum, 180 olmama rağmen küçük elliyim ve hayatımı kurtarıyor. Tek kötü yanı yanları kir tutuyor ve donanım olarak geri kalmış durumda.

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
keremcan dayı
Logitech g102 lightsycn kullanıyorum.Fiyata rağmen gerçekten çok iyi. Ben önceden prihanın kullanıyordum. Hız farkını baya hissettim. G gün üzerindende her şeyine ulaşabiliyosunuz. Kötü yanı 2 tane makro tuşu olaması. Bir iki tane daha olsa güzel olurmuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Dostlar kullandığınız mouse'un iyi ve kötü yanlarını ve alınıp alınmayacağını belirtirseniz sevinirim.
G102 kullanıyorum.İyi yanları her yerinde tuş yok,sade ve hafif,RPG leri aşırı güzel sabah bile ışıl ışıl,Kötü yanları büyük eliysen ya da pençe şeklinde mouse kullanmıyorsan biraz zor kullanılır

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
G102 kullanıyorum.İyi yanları her yerinde tuş yok,sade ve hafif,RPG leri aşırı güzel sabah bile ışıl ışıl,Kötü yanları büyük eliysen ya da pençe şeklinde mouse kullanmıyorsan biraz zor kullanılır
G102 kullanıyorum. Kötü yanı yok diyebilirim.
Logitech g102 lightsycn kullanıyorum.Fiyata rağmen gerçekten çok iyi. Ben önceden prihanın kullanıyordum. Hız farkını baya hissettim. G gün üzerindende her şeyine ulaşabiliyosunuz. Kötü yanı 2 tane makro tuşu olaması. Bir iki tane daha olsa güzel olurmuş.
G102 gayet güzel bir mouse sanırım ben aynı fiyat bandına MSİ GM11 tercih ettim.

hopecrash

80+ Bronze
g403 prodigy kullanıyorum, mayıs 2018den beri kullanıyorum. farenin sol iç tarafında baş parmağımı koyduğum yerde erime var bunun dışında ilk günkü gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
bahar saka
ben sharkoon skiller smg2 kullanıyorum büyük eller için gayet idael bir mouse baya rahat ve rgbli ancak büyük elli olmanız lazım çünkü mouse baya büyük

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
SGM X7 kullanıyorum 2.yılında tıkır tıkır çalışıyor.

Suwariba

80+ Silver
gamepower icarus kullanıyorum ve tek memnun kaldığım gamepower ürünü. eksisi yok gayet güzel bi mouse.

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
SMX-R70 kullanıyorum görüntüsü olsun hissiyatı olsun çok hoşuma gidiyor. Ayriyeten programı olup dpi,rgb ve makro ayarlaması yapılması da ayrı bi avantaj. 4-5 Aydır kullanıyorum sanırım tek farkettiğim nokta fareyı tuttuğumda serçe parmağım biraz dışarda kalıor gibi yere değiyor biraz tabi alışınca sorun kalmıyo ama tek olumsuz yanı diyebileceğim buydu :)

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bi tane Microsoft Mobile Mouse. Modelini bilmiyorum. 2,5 yıldır kullanıyorum sıkıntısı yok. 4 yıl da rafa kaldırmıştım tozlanmıştır hala sorunsuz. Sadece aşırı küçük. Claw şeklinde tutsak bişe olmaz ama.

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
Bugün g102 geldi hisiyatı ve driveri fln aşırı iyi rival 3 yerine cebimde para kalsın diye onu aldım tek sorunu usb ye giris yeri sağa sola çevirilebiliyor pcmlemi alakalı bilmiyorım qma kulanımda etkisi yok bilen varsa söylesin meram etim

Top Bottom