telefonu 1.5 yıldır kullanıyorum 4-5 ay gibi bir süre PuBg oynamıştım fakat ona rağmen 1 kere bile kasma, donma, takılma gibi bir sorun yaşamadım.Xiomi Redmi Note 8 Pro 2yıldır kullanıyorum. telefonda donmalar başladı. kitlenmeler başladı. işlemcisi sorunluymuş galiba bu serinin. instagramda hikayeleri izlerken bi anda donuyor ve telefon tamamen kitleniyordu ilk zamanlarında. sonradan hem sıklığı hemde instagram dışında her alanda yapmaya başladı. telefonu yaklaşık 3-4 kere sıfırladıktan sonra düzelmedi garantiye göndericektim son dakka sıfırladığımda düzeldi. bu olayı yaşayan varmı benim dışımda?
telefonu aldım alalı max 1 hafta pubg oynamışımdır. oyun oynamam telefonda. sadece surf yaparm video fln izlerm. internette biraz araştırdığımda kronik sorunlu olduğunu görmüştüm bi forumdatelefonu 1.5 yıldır kullanıyorum 4-5 ay gibi bir süre PUBG oynamıştım fakat ona rağmen 1 kere bile kasma, donma, takılma gibi bir sorun yaşamadım.
Xioami MI 9T Pro, 1.5 yıllık.Biraz neredeyse yanımızdan hiç ayırmadığımız telefonlar hakkında konuşalım. Kullandığınız telefonun markası, modeli ve yaşını söyleyip kendinizce fark ettiğiniz kötü özellikleri nedir belirtiniz???
6 yıllık j7 prime 2015Biraz neredeyse yanımızdan hiç ayırmadığımız telefonlar hakkında konuşalım. Kullandığınız telefonun markası, modeli ve yaşını söyleyip kendinizce fark ettiğiniz kötü özellikleri nedir belirtiniz???