gelen twitter maillerinde yazıyordur büüyk ihtimalMailime kayıtlı bir twitter hesabı var. Daha önceden kayıt olmuşum. Kullanıcı adını bilmiyorum geri nasıl alabilirim ? E-postama şifre sıfırlama isteği yollamaya çalışıyorum fakat kullanıcı adını istiyor , kullanıcı adınıda bilmiyorum.
Hayır hiçbir twitter maili gelmiyor. Gelmemişte.gelen twitter maillerinde yazıyordur büüyk ihtimal
aynı e postayımı kullanıyorsunHayır hiçbir twitter maili gelmiyor. Gelmemişte.
Aslında kayıt olduğumu pek hatırlamıyorum fakat diğer twitter hesabımının e posta adresini bu e-posta adresine geçirmeye çalıştığım zaman zaten bir hesaba kayıtlı diyor.Öyle hesabın olduğuna emin misin?
Evetaynı e postayımı kullanıyorsun
ozaman senin hesabını biri çalmışAslında kayıt olduğumu pek hatırlamıyorum fakat diğer twitter hesabımının e posta adresini bu e-posta adresine geçirmeye çalıştığım zaman zaten bir hesaba kayıtlı diyor.
Evet
ozaman senin hesabını biri çalmış
hesabı ben bilmiyorumkiTwittere ticket atabiliyor muyuz ? Varsa link atar mısınız.
Hayır hocam linki atın yani ticket linkini atın ben yazacağım.hesabı ben bilmiyorumki
bişey anlamadım ama neyseHayır hocam linki atın yani ticket linkini atın ben yazacağım.