Neler Yeni

Öneri KULLANICISINI HAYRAN BIRAKAN TELEFON ÖNERİSİ

xTURANN

80+ Silver
Başlıktada belirttiğim gibi, öyle bir telefon olmalı ki, kullanıcısı başka telefon arayışında olmamalı.

Başlıca istediğim özellikler ;
Telefonda Clash Royale - Clash of Clans harici oyun oynamam. O Yüzden oyun performansı zerre umrumda değil.
Kamera ve Video performansı çok önemli. Kaç X Zoom attığı pek fazla ilgilendirmiyor, çok fazla kullanmıyorum.
İşletim sistemi tasarımına da çok önem veriyorum. Özellikle IOS'un o teması, sunduğu o özellikler, gerçekten beni benden alıyor.

Bu özelliklere uygun bir ANDROID Cihaz yoksa, iPhone 12 Pro iyi midir ? Hala alınabilir bir cihaz mı ? iPhone 14 Çıktığında yavaş yavaş popülerliği gider mi ? ( Fiyatı Güncel olarak 15 - 16.000 TL civarı )
iPhone 12 PRO Harici önerebileceğiniz bir iPhone var mıdır ?

şahin doğan

80+ Platinum
12 Pro benim hayran kaldığım bir cihaz.
Hem tasarım, hem kamera, hem performans vs vs. 15-16 bine alınabiliyorsa al geç kesinlikle pişman etmez.

Rookie Forumer

80+ Bronze
Başlıktada belirttiğim gibi, öyle bir telefon olmalı ki, kullanıcısı başka telefon arayışında olmamalı.

Başlıca istediğim özellikler ;
Telefonda Clash Royale - Clash of Clans harici oyun oynamam. O Yüzden oyun performansı zerre umrumda değil.
Kamera ve Video performansı çok önemli. Kaç X Zoom attığı pek fazla ilgilendirmiyor, çok fazla kullanmıyorum.
İşletim sistemi tasarımına da çok önem veriyorum. Özellikle IOS'un o teması, sunduğu o özellikler, gerçekten beni benden alıyor.

Bu özelliklere uygun bir ANDROID Cihaz yoksa, iPhone 12 Pro iyi midir ? Hala alınabilir bir cihaz mı ? iPhone 14 Çıktığında yavaş yavaş popülerliği gider mi ? ( Fiyatı Güncel olarak 15 - 16.000 TL civarı )
iPhone 12 PRO Harici önerebileceğiniz bir iPhone var mıdır ?
Apple Olması Şartmıdır Hocam ?

xTURANN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Apple Olması Şartmıdır Hocam ?
Dediğim gibi, bu özellikleri barındıran ANDROID cihaz yoksa apple da bakabilirim..
Mesaj otomatik birleştirildi:

12 Pro benim hayran kaldığım bir cihaz.
Hem tasarım, hem kamera, hem performans vs vs. 15-16 bine alınabiliyorsa al geç kesinlikle pişman etmez.
Anlık olarak TURKCELL'de böyle bir fiyat yazılmış ama stok yok gözüküyor.
1657382206066.png

HP Kullanıcısı

80+ Bronze
Samsung ekosistem derim ben yanında watch 5 pro alırsınız yakında çıkıyor zaten. birde buds 2 felan ile mükemmel oluyor.

Dediğim gibi, bu özellikleri barındıran ANDROID cihaz yoksa apple da bakabilirim..

Anlık olarak TURKCELL'de böyle bir fiyat yazılmış ama stok yok gözüküyor. Alıntıyı görüntüle
120 hz değil öneremem bu zamandan sonnra böyle üst seviyede

şahin doğan

80+ Platinum
Samsung ekosistem derim ben yanında watch 5 pro alırsınız yakında çıkıyor zaten. birde buds 2 felan ile mükemmel oluyor.
Samsung ekosisteminde hangi cihazı alacak ? S22 demeyin bu aralar çok ciddi pişmanlıklar ve sorunlar çıkıyor ortaya cihazın pili ve ısınması insanları bıktırmış durumda S22 alan iade ediyor, iade edemeyenler pişmanlık içinde kullanıyor.

xTURANN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung cihazlarını bende başarılı buluyorum, işlemci sıkıntısı varmış sanırsam ama o da seçenekleri bulunduğu için çözülüyor.
Peki samsung içerisinden önerdiğiniz ürün nedir ?

şahin doğan

80+ Platinum

HP Kullanıcısı

80+ Bronze
Samsung cihazlarını bende başarılı buluyorum, işlemci sıkıntısı varmış sanırsam ama o da seçenekleri bulunduğu için çözülüyor.
Peki samsung içerisinden önerdiğiniz ürün nedir ?
hayır s22de snapdragon var ancak note 20 ultraya da bakabilirsiniz veya s21 ultra

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
ben 13 aldım kullanıyorum paya güzel hocam ben 16000 ken aldım daha daha uyguna aldım tabi sıfır olarak media marktan 12 bilmem ama 13 baya güzel özellikle şarj olarak baya gidiyor gün içerisinde hiç şarj etmiyorum.

HP Kullanıcısı

80+ Bronze
Apple 60 Hz'i android 60 Hz'inden farklı. En azından Samsung 60 Hz'i ve apple 60 Hz'i farklı. apple akıcılığı daha fazla.
iki paneli de samsung yapıyor?

ben 13 aldım kullanıyorum paya güzel hocam ben 16000 ken aldım daha daha uyguna aldım tabi sıfır olarak media marktan 12 bilmem ama 13 baya güzel özellikle şarj olarak baya gidiyor gün içerisinde hiç şarj etmiyorum.
katılıyorum. apple olacaksa 13 alın

şahin doğan

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,496
Üyeler
164,684
Son üye
Swar