Neler Yeni

Öneri KULLANICISINI HAYRAN BIRAKAN TELEFON ÖNERİSİ

iki paneli de samsung yapıyor?
İki paneli'de samsungun yapması bir şey değiştirmiyor arada yazılım farkı var elimdeki S20 Fe'nin 120 Hz'i ile İphone 11 in 60 Hz'inin arasındaki fark ne kadarsa Samsung 60 Hz'i ile Apple 60 Hz'i arasında fark o kadar.

İki paneli'de samsungun yapması bir şey değiştirmiyor arada yazılım farkı var elimdeki S20 Fe'nin 120 Hz'i ile İphone 11 in 60 Hz'inin arasındaki fark ne kadarsa Samsung 60 Hz'i ile Apple 60 Hz'i arasında fark o kadar.
peki bunu deneyimleyerek mi konuşuyorsunuz yoksa ios daha akıcı diye mi?

Dediğim gibi, bu özellikleri barındıran ANDROID cihaz yoksa apple da bakabilirim..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlık olarak TURKCELL'de böyle bir fiyat yazılmış ama stok yok gözüküyor. Alıntıyı görüntüle

almışken 13 tavsiye ederim hocam ve 15 16 k vereceksen apple tavsiye ederim neden dersen en azından aldığın telefon piyasası düşmüyor kolay kolay. örneğin tanıdığım 5 6 yıl önce iphone 7 plus aldı yeni çıktığında 3 k ya şuan eskiyi getir yeniyi götürde 4k veriyor hepsi burada. samsung olsa vereceği 5 yıllık bi telefona max 1500 2000 olsun oda max yani

Rdr 2 oynamak için almıyoruz.
Cihazda en ufak işlemde ısınması içinde almıyoruz. Yıllar içinde uygulamaların gelişmesi, işletim sistemlerinin geliştiği durumda cihazların daha az hız kaybetmesi ve uzun yıllar kullanmak için alıyoruz.

bence o kdar vereceksen iphone al ama 6 7 8 k civarı alacaksan o ayrı 15 16 k vereceksen en azından iphone al durumun sıkışır satacak olursan piyasası çok düşmez hatta kar edersin. ben 16 k iken 14 e aldım şuan 22,500 mediamarkt olarak söylüyorum ve ben 3. ayın başında mı ne almıştım

Cihazda en ufak işlemde ısınması içinde almıyoruz. Yıllar içinde uygulamaların gelişmesi, işletim sistemlerinin geliştiği durumda cihazların daha az hız kaybetmesi ve uzun yıllar kullanmak için alıyoruz.
kalem deneyimi ekranın büyüklüğü gibi farklılıklar var ve 256gb. artık 64gb önermem

kalem deneyimi ekranın büyüklüğü gibi farklılıklar var ve 256gb. artık 64gb önermem
Kalem deneyimi, ekran büyüklüğü, depolama kullanıcının isteğine kalmış bir olay ama kimse daha güçsüz, daha yavaş, daha fazla ısınan bir cihaz istemez.

Bu durumda iPhone en mantıklısı. Fiyatı ülkemiz nedeniyle çok pahalı da olsa hak ediyor..

ben 13 kullanıyorum şarjı 1 gün çok çok rahat gidiyor hatta ben 2 günde %70 fln bitirebiliyorum. güncel olması önemli iphonelarda . ben 14 e almıştım zamanında , yatırım gibi değil ama zarar da etmeyeceğin bi telefon iphone

Geri