Kullanımların Ara Sıra Böyle Olması Normalmi?

invy

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
316
Steam pubg de Doku ve görüş uzaklıgı ayarlarım ultrada diyerleri en düşük keskinleştirme v.s açık Bazen mesela arabayla çok hızlı giderken ekran kartı kullanımım 90 dan 70 - 67 e düşüyor Böyle Olması Normalmi İşlemci kullanımım ise Ekran kartı kullanımı düştüğünde 59 dan 65 e filan yükseliyor eşitlemek için sanırım bu durum normalmi çok yaşıyorum.

Steam PUBG de Doku ve görüş uzaklıgı ayarlarım ultrada diyerleri en düşük keskinleştirme v.s açık Bazen mesela arabayla çok hızlı giderken ekran kartı kullanımım 90 dan 70 - 67 e düşüyor Böyle Olması Normalmi İşlemci kullanımım ise Ekran kartı kullanımı düştüğünde 59 dan 65 e filan yükseliyor eşitlemek için sanırım bu durum normalmi çok yaşıyorum.
Ekran kartının kullanım değerlerini 99 100 olacak şekilde grafikleri arttırırsan hep grafiklerin iyileşir hem de fps olarak da aynı yada benzeri bir değer alırsın.

Ekran kartının kullanım değerlerini 99 100 olacak şekilde grafikleri arttırırsan hep grafiklerin iyileşir hem de fps olarak da aynı yada benzeri bir değer alırsın.
Öyle oluyor evette 99 100 olmuyor genellikle 95 94 fln

Ful ayarlarda 99 görüyor fps dusuyor ama baya ekran kartında 72 derece fln olio
Ayarlamaya çalış fps düşüklüğü olmadan kullanım değerini 99 100 yap. Derece olarak da gayet iyi bir değer bir sorunun olmasın.

Ayarlamaya çalış fps düşüklüğü olmadan kullanım değerini 99 100 yap. Derece olarak da gayet iyi bir değer bir sorunun olmasın.
Sağolun hocam şu işlemci keşke i3 12100f yerine R5 5500 Olsa şu tür sorunlar asla olmaz arkadaşımda 1660 super r5 5500 var sorun yaşamıyor .

Sağolun hocam şu işlemci keşke i3 12100f yerine R5 5500 Olsa şu tür sorunlar asla olmaz arkadaşımda 1660 super r5 5500 var sorun yaşamıyor .
Senin ekran kartın daha iyi performans olarak daha fazla alırsın arkadaşınla kıyaslama.

• Beğen
Reaksiyonlar: invy
Aşırı bir fark yoktur umursama o kadar.
yok hocam değişik bişey var pubg de aha girdim orta yuksek ayarlarda ekran kartı %99 kullanıyor ama sürekli drop yiyorum arkadaşım fln yemiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,533
Üyeler
186,744
Son üye
zCrawel
Geri