Neler Yeni

Külot sürekli Araya Kaçıyor Çözüm Ne❓

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Tuğra
Dostum şaka mısın sen ? kalkmışsın teknoloji forumunda ''donum araya kaçıyor'' diye konu açıyorsun yahu bu insanları ilgilendiren bir durum mu ? ayrıca teknoloji forumu don konuşulacak yer mı hay allahım ya bide üste çıkıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Feminist mi ? dostum şaka mısın ? ne alakası var saçma sapan donum araya kaçıyor diye konu açıyor adam teknoloji forumunda bu normal mı sence ? bize ne abi donun araya kaçıyorsa don değiştir başka don al tövbe ya.
Arkadas şurada eğleniyoruz sal be adı üstünde konu dışı.

MufasaBoss

80+ Bronze
Dostum şaka mısın sen ? kalkmışsın teknoloji forumunda ''donum araya kaçıyor'' diye konu açıyorsun yahu bu insanları ilgilendiren bir durum mu ? ayrıca teknoloji forumu don konuşulacak yer mı hay allahım ya bide üste çıkıyorsun.

Feminist mi ? dostum şaka mısın ? ne alakası var saçma sapan donum araya kaçıyor diye konu açıyor adam teknoloji forumunda bu normal mı sence ? bize ne abi donun araya kaçıyorsa don değiştir başka don al tövbe ya.
DOSTUUMMMMM ŞAKASIMISINNN ??? Knk Teknoloji Forumu Olsa Katogarilerde Konu Dışı Gündem Fln Filan Olmazdı En Çok Konusu Olan 2. Konu Dışı Katogarisi Farkındamısın

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Sarp Yılmaz
DOSTUUMMMMM ŞAKASIMISINNN ??? Knk Teknoloji Forumu Olsa Katogarilerde Konu Dışı Gündem Fln Filan Olmazdı En Çok Konusu Olan 2. Konu Dışı Katogarisi Farkındamısın
Konu Dışı olması donunuzu konuşmanız gerektiği anlamına gelmiyor her şeyin bir limiti vardır iyice forumun içine ettiniz ya.

Ciddi Kafan mı güzel senin ??? Abdullah abi'nin Kanalı Teknoloji kanalı Olabilir ama forum Tamamen Teknoloji forumu değil
Önce git Google'a Forum yazarak tanımını öğren sen bı

Ayrıca Yeni konu aç kısmındaki konularada Bir Bak Teknoloji dışında Yemekten - Sağlığa kadar bir ton konu var ayrıca zaten bu sebeplerden dolayı Konu dışı kısmı var
Evet konu dışı var ama donunu konuş diye yok bunu da sen öğren senin gibiler güzelim forumun içine ettiniz eski halinden eser kalmadı güzelim forumun

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Sarp Yılmaz
Knk Raporla Modlar Karar Versin O Zmn Sanane
Forumda doğru dürüst denetim olsa zaten böyle saçma bir konuyu açtırmazlar ama öyle olunca da gelip Technopat beni banladı dersiniz.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe
Sa Beyler Boxer sürekli Araya kaçıyor Düzeltiyom 5dk yürüdükten sonra tekrar araya kaçıyor Ve öyle yürümek beni rahatsız ediyor yok mu çözümü bulan❓
En efektik cözüm biraz uzun boylu giymek, onlar o bölgeye oturaklı oluyor, kısa olursa sorun yaşarsın Dede donu boyunda olması ideal

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Buğra Aykaç
Buranın konu dışı bölümü Technopat'a göre gayet iyi en azından isteyen istediğini paylaşır kurallara uyduğu sürece

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Ad
1736796590615.jpeg

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
okr
hocam ben hiç giymiyorum öneririm çok rahat oluyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom