ne yapacağımı bilmiyorum okadar Çok sıkılıyorum ki inanın hayat okadar boş anlamsız geliyor ki yani anlatamıyorum bazen ben gerçekten kumar bağımlısımiyim ya da canım miyim diyorum kız arkadaşıma çektirdiğim krediyle kumar oynadım 50 bin TL ve bunu iş kurucam diye çektirdim ama gerçekten de iş kurmak içindi ama şeytan yine kanıma girdi nefsime çok çabuk yenik düşüyorum sürekkli her seferinde sadece buda değil eski çalıştığım şirkette 10 bin TL zarar ettirdim şirketi çek bedellerin tutarları olur ben alırdım bir gün yine nefsime yenik düştüm oynadım sonra mahkemeye verdiler felan borcu faiziyle ödedim gözlerim için ameliyat olucaktim annemden kalan miras parasiydi 20 bin TL onda da nefsime yenik düştüm onuda kaybettim ve çalışıp da kazandığım paralari yeme hariç köpek gibi çalışıp bilgisayar almıştım onuda idda yüzünden sattım yukarıda yazdığım gibi iş kurucam dedim kızın parasını yedim sonra başka bir arkadaşımdan kredi cektirdim yine onla işi kurdum olmadı zarar ettim arkadaşmla ortak açmıştık onla da papaz oldum malzemelerimi zararına sattım çok sinir olmuştum çünkü öyle olunca sinirlendim daha çok oynadım kumar 27 yaşına. Girdim elimde telefonumdan başka hiç birşeyjm yok ve ezelden beri çalışırım bu illet yüzüne kız arkadaşımdan ayrıldım antidepresan kullanıyorum ama fayda etmiyor kimayet kopsa da ölsek diyorum falan ne desem bilmiyorum birde 2 kere büyük tövbe ettim yemin ettim kendimi toparlama çalıştım izinsiz çalışıyodum şu an da ama yine dayanamadim tam toparladım derken yine başa döndüm 2 sindede bozdum yemini kefaretini bile odiyemedim daha yani bu iddaya yediğim paranın haddi hesabı yok bazen diyorum andorid telefonumu satıp oynamamak oynayamamak dahami mantıklı ama öyle de herkes sorucak falan ben hayatta kendimden başkasına zarar vermeyen tek kişiyim hep kendi kendime zarar veriyorum başkasına zarar vermeyi istemem istemedende olsa kabul edemiyorum kaldiramiyorum bu olaylar yüzünden ne çalışma isteğim var ne yaşama istegim işe giderken böyle anlamsız mal gibiyim ve şu an dada hem iş için çektiğim krediyi hemde kıza çektirdiğim krediyi ödüyorum işsizlik yaptırdım kendime işsizlik maaşıyla maaşım 18 bine geliyor para yetiyor ama işte ay aralarında idda oynadığım için para kredilere yetişmiyor bende böyle bir rezil herifim Allah sonumu hayır etsin