Neler Yeni

kumar sitelerinden kurtulma

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hocalar kardeşim https://gamerarena.com/ gibi kumar sitelerine girmekte bu sitenin benzerleri varsa yazarsaniz sevinirim birde siteleri modemden engelleme nasil yapiliyor
O site kumar sitesi değil ki ne alaka?

Kardeşin bir yere gereksiz para yatırıyorsa para yatırdığı siteyi değil para yatırdığı kartı engelleyin. İyi günler.

Son düzenleme:

The Semih

80+ Gold

Dün aynı konuyu açtınız ve sitenin kumar sitesi olmadığını belirttim ve siteyi nasıl bloke edeceğinin çözümünüde paylaştım neden hala aynı konuyu açıyorsun ? sözümüzü dinlemiceksen neden bu forumdasın kardeşim. Gamerarenanın adminini çağırıp iftiradan dava mı açılsın hakkında ne istiyorsun sen anlamıyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi

Dün aynı konuyu açtınız ve sitenin kumar sitesi olmadığını belirttim ve siteyi nasıl bloke edeceğinin çözümünüde paylaştım neden hala aynı konuyu açıyorsun ? sözümüzü dinlemiceksen neden bu forumdasın kardeşim. Gamerarenanın adminini çağırıp iftiradan dava mı açılsın hakkında ne istiyorsun sen anlamıyorum.
oyle yapilsin en kisa surede cimere şikeyet edecegim siteyi iyi gunler

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,404
İsim
Mert Metshi
Gamer Arena bir kumar platformu DEĞİL! Platformumuzda sadece BECERİ BAZLI video oyunu yarışmaları düzenlenmektedir ve kazanç şansa veya başka oyuncuların maçlarının sonuçlarına bağlı değildir.

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Salih ÇARDAK

Gamearena'nın adminini çağırıp iftiradan dava mi açılsın bwahaha😅 Neyin heyecanı bu la? Ben de gamearena'nın adminine iftira ediyorum, bir çağır da beni dava etsin 😅😅

The Semih

80+ Gold
oyle yapilsin en kisa surede cimere şikeyet edecegim siteyi iyi gunler
@Mehmet Yılmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamearena'nın adminini çağırıp iftiradan dava mi açılsın bwahaha😅 Neyin heyecanı bu la? Ben de gamearena'nın adminine iftira ediyorum, bir çağır da beni dava etsin 😅😅
:D hocam emin ol adminleri çok rahat oldukları için rahatça hakaret edebiliyorsun yoksa hakaret davaları açsalar herkesin sesi kesilir bu sadece o site için değil herkes için, Davalar çok uzun sürdüğü için üşeniyorlar.

dostveviski

80+ Bronze
Katılıyorum. Faceitte kapatılması lazım hatta csgo da engellensin rekabetçi oyun filan var kasa düsüyor

bu konuya gereksiz mesaj yazan kişileri rapor etmiş bulunmaktayim en kisa zamanda cimere bu sitedi şikayet edecegim sitenin etbis kayidi da bulunmamaktadir

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,404
İsim
Mert Metshi
bu konuya gereksiz mesaj yazan kişileri rapor etmiş bulunmaktayim en kisa zamanda cimere bu sitedi şikayet edecegim sitenin etbis kayidi da bulunmamaktadir
istedigini soyle kumar sitesi degil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,232
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom