Neler Yeni

Kumaş ped çok ses geliyor

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can
selamlar hyperx clouyd core 2 var kumaş pad yolladı hyperx bana ama derideyekn dışardakı seslerin çoğunu duymuyordum dışarıyada fazla ses gitmiyordu şimdi dışarıdanda ses geliyor gidiyorda sizce ne yapmalıyım kumas bayagı rahat ama zor taktım cloud core 2 nın pedi oludğu için şimdi çıkarırsam deriyi nasıl takacağım bilmiyorum cloud 3 üün pedleri nasıldır birde

Kardullah

80+
Aynısını az önce cloud 3 ile denedim kadife ped yolladılar deriyi çıkarıp taktım ses daha az geliyor şimdi derileri geri taktım

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynısını az önce cloud 3 ile denedim kadife ped yolladılar deriyi çıkarıp taktım ses daha az geliyor şimdi derileri geri taktım
ses az geliyor derken dışardanmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam takımı zor değilmiydi biraz

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can
Yok şimdi kendi deri kulaklığına göre sesi daha az geliyor takınca kolay takması youtube video bak hocam
hocam ben çok zor taktım bi tarafı takıyoprum diğer taraf yetişmiyor galiba bende deriye geçeceğim de sesi deriden fazla veriyor kumaş

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,209
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Çok normal biri deri diğer sünger. Sünger pad ile hem dışarıdaki sesi çok duyarsınız hem de ses dışarı gider. Deri Pad Cloud serisi için iyi.

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can
Çok normal biri deri diğer sünger. Sünger pad ile hem dışarıdaki sesi çok duyarsınız hem de ses dışarı gider. Deri Pad Cloud serisi için iyi.
hocam bende geçeceğim tekrarda takımı zor kadife pede aynı acıtıyor kulağı

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,209
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
hocam bende geçeceğim tekrarda takımı zor kadife pede aynı acıtıyor kulağı
Takımı basit aslında bir tarafı geçir sonra çekiştire çekiştire yuvaya koy. Kendi kadife padleri dandik kulağı rahatsız ediyor razer in kumaş padi gibi olsa süper olur. acaba öyle bir şey bulabilir miyimz

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can
Takımı basit aslında bir tarafı geçir sonra çekiştire çekiştire yuvaya koy. Kendi kadife padleri dandik kulağı rahatsız ediyor razer in kumaş padi gibi olsa süper olur. acaba öyle bir şey bulabilir miyimz
hocam bilmiyorum ama deriden pek farkı yokı buda ağrıtıyor ve dışarı çok sesde veriyor dışardanda ses geliyor galiba deriye döneceğim yada kulaklıgı satıcam

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can
hocam link varmı razer

Top Bottom