yoktur diye düşünüyorum" eğer kişi yaratıcının varlığına inanmıyorsa ve gerçekten mantıklı bir şekilde inanmıyorsa o kişi cezalandırılmaz "
Çok alakasız bir cümle bu. Kur'an'da böyle bir şeyin geçeceğine imkan vermiyorum. İnanmayanlar hakkında bir sürü ayet var ancak böyle bir ayet olacağını düşünmüyorum." eğer kişi yaratıcının varlığına inanmıyorsa ve gerçekten mantıklı bir şekilde inanmıyorsa o kişi cezalandırılmaz "
Kuran okuduğum halde öyle bı sözde ,hadisde duymadım" eğer kişi yaratıcının varlığına inanmıyorsa ve gerçekten mantıklı bir şekilde inanmıyorsa o kişi cezalandırılmaz "
knk bilmiyorum ama instagram kullanıyorsan kerem onder diye bir hoca var ona sormanı tavsiye ederim kendisi çok iyi biridir elinden geldiğince sourlarımın hepsini cevapladı karışmak gibi olmasın ama din değiştirmeyi mi düşünüyorsun birde yani kimse din konsunda zorlanamaz cezalandırılamazda o senin kendi düşüncen ama dinleri iyi bir şekilde araştırmak gerekir özellikle islamı araştırmadan diğer dinlere geçme konusu böyle çoğu kişi araştırmıyor İyi Günler" eğer kişi yaratıcının varlığına inanmıyorsa ve gerçekten mantıklı bir şekilde inanmıyorsa o kişi cezalandırılmaz "
Yaratıcının olmadığına dair mantıklı bir sebep yok varsa söyle de bilelim biz de" eğer kişi yaratıcının varlığına inanmıyorsa ve gerçekten mantıklı bir şekilde inanmıyorsa o kişi cezalandırılmaz "
Yani şimdi kur-an yaratıcının eseri ondan sonra yaratıcının eserinde ona mantıklı bir sebeple inanmayanlar cezalandırılmaz yazacağını düşünmüyorum" eğer kişi yaratıcının varlığına inanmıyorsa ve gerçekten mantıklı bir şekilde inanmıyorsa o kişi cezalandırılmaz "