Neler Yeni

Kur-an'da Böyle Bir Madde Varmı ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

beritankorkusuz

80+ Silver

robin

80+ Silver
arkadaşlar dini bilgisi olan birisi varmı? sormam gereken birkaç şey var lütfen.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
hayır yok inanmayan her türlü cezalandırılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Uğur

Buradan istediğin şeyi aratabilirsin. Bu arada başlamışken hepsini oku bence. Bu kitabı okuduktan sonra mantıklı ve objektif olan bir insanın müslüman olarak kalmayacağı düşüncesindeyim. Şimdi bana burada saydıranlar olabilir. Onlara da Hoşgörü dininde olduklarını ve zorlama olmayan bir dine inandıklarını hatırlatmak isterim. Bu benim düşüncem saygı da duymak zorundasınız.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Gençler Kur'an'a göre eğer müslüman değilseniz cezalandırılıyorsunuz isterseniz dünyanın en iyi insanın olun belki bir tık hafifliyordur ama her türlü cezalandırılıyorsunuz bunu şuna dayandırıyorlardı en büyük ve mutlağı reddetmek en büyük nankörlüktür o yüzden cezalandırılır diye

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
" eğer kişi yaratıcının varlığına inanmıyorsa ve gerçekten mantıklı bir şekilde inanmıyorsa o kişi cezalandırılmaz "
Kehf suresi 103. ayetten okumaya başla. Amelleri boşa gitmiş olanlardır yazıyor. Yani İslam dinine göre İslama inanmayan herkes cehennemliktir.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan

Buradan istediğin şeyi aratabilirsin. Bu arada başlamışken hepsini oku bence. Bu kitabı okuduktan sonra mantıklı ve objektif olan bir insanın müslüman olarak kalmayacağı düşüncesindeyim. Şimdi bana burada saydıranlar olabilir. Onlara da Hoşgörü dininde olduklarını ve zorlama olmayan bir dine inandıklarını hatırlatmak isterim. Bu benim düşüncem saygı da duymak zorundasınız.
dostum dinden dönenler ikna edilmeye çalışılır sonrasında öldürülür şükret laik bir ülkedesin

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
" eğer kişi yaratıcının varlığına inanmıyorsa ve gerçekten mantıklı bir şekilde inanmıyorsa o kişi cezalandırılmaz "
Böyle bir ayet yok googlea yazdığını kopyalayıp yapıştırıyorum bu konu çıkıyor :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Forum ekşi sözlük olma yolunda ilerliyor, artık hangisine girdigime şaşırır oldum🙃

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Uğur
dostum dinden dönenler ikna edilmeye çalışılır sonrasında öldürülür şükret laik bir ülkedesin
Evet haklısın ama o yolda ilerliyoruz merak etme. Yakındır onları da görmemiz. Tabi böyle şeyler haber olmadığı için yok sanıyorsunuz. Bir araştırın bakalım başını açtığı için babası tarafından öldürülen kız çocuklarını ya da zorla kapanmaya mahkum edilenleri :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Eren Sezgin
oldugunu sanmıyorum fakat varsada bu yazı kuranın kendısı ile çelişir ki ateizm i savunan kişiler bunu söylerdi bence uyduruk bir yalan

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom