beritankorkusuz
80+ Silver
Yok ,aksine şirk haramdır." eğer kişi yaratıcının varlığına inanmıyorsa ve gerçekten mantıklı bir şekilde inanmıyorsa o kişi cezalandırılmaz "
Yok ,aksine şirk haramdır." eğer kişi yaratıcının varlığına inanmıyorsa ve gerçekten mantıklı bir şekilde inanmıyorsa o kişi cezalandırılmaz "
isterse özele gelebilirsin?arkadaşlar dini bilgisi olan birisi varmı? sormam gereken birkaç şey var lütfen.
Kehf suresi 103. ayetten okumaya başla. Amelleri boşa gitmiş olanlardır yazıyor. Yani İslam dinine göre İslama inanmayan herkes cehennemliktir." eğer kişi yaratıcının varlığına inanmıyorsa ve gerçekten mantıklı bir şekilde inanmıyorsa o kişi cezalandırılmaz "
dostum dinden dönenler ikna edilmeye çalışılır sonrasında öldürülür şükret laik bir ülkedesin
Buradan istediğin şeyi aratabilirsin. Bu arada başlamışken hepsini oku bence. Bu kitabı okuduktan sonra mantıklı ve objektif olan bir insanın müslüman olarak kalmayacağı düşüncesindeyim. Şimdi bana burada saydıranlar olabilir. Onlara da Hoşgörü dininde olduklarını ve zorlama olmayan bir dine inandıklarını hatırlatmak isterim. Bu benim düşüncem saygı da duymak zorundasınız.
Böyle bir ayet yok googlea yazdığını kopyalayıp yapıştırıyorum bu konu çıkıyor" eğer kişi yaratıcının varlığına inanmıyorsa ve gerçekten mantıklı bir şekilde inanmıyorsa o kişi cezalandırılmaz "
düşünsene Arabistan'da bunu diyeceksin aman amandostum dinden dönenler ikna edilmeye çalışılır sonrasında öldürülür şükret laik bir ülkedesin
Evet haklısın ama o yolda ilerliyoruz merak etme. Yakındır onları da görmemiz. Tabi böyle şeyler haber olmadığı için yok sanıyorsunuz. Bir araştırın bakalım başını açtığı için babası tarafından öldürülen kız çocuklarını ya da zorla kapanmaya mahkum edilenleridostum dinden dönenler ikna edilmeye çalışılır sonrasında öldürülür şükret laik bir ülkedesin
oldugunu sanmıyorum fakat varsada bu yazı kuranın kendısı ile çelişir ki ateizm i savunan kişiler bunu söylerdi bence uyduruk bir yalan" eğer kişi yaratıcının varlığına inanmıyorsa ve gerçekten mantıklı bir şekilde inanmıyorsa o kişi cezalandırılmaz "