Kur-an'da Böyle Bir Madde Varmı ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kardeşim Allahı görsek ne anlamı kalır sınavın herkes iman eder. Ne alaka abi cidden bence konuyu kilitleyin cevabını verdiler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan beynını gorebılıyormusun kendı beynını ? goremıyorsun o zaman beynın yok demektir bu ?
Kardeşim açıyorlar bakıyorlar içine ameliyat olsun açıklattırdın bana.

" eğer kişi yaratıcının varlığına inanmıyorsa ve gerçekten mantıklı bir şekilde inanmıyorsa o kişi cezalandırılmaz "
Yok öyle bir kaçış yolu! Her ne şekilde olursa olsun İnanmayanlar, inanmış gibi görünenler ve Allah'a ortak koşanlar cehennemliktir.

Kardeşim Allahı görsek ne anlamı kalır sınavın herkes iman eder. Ne alaka abi cidden bence konuyu kilitleyin cevabını verdiler.

senın mantıgın şu "goremüyorsan oyle bişey yoktur" şuan kendı beynını gorebılıyormusun ? goremezsin ee?

Aklını göremiyorsun ama beni hayvandan ayıran aklımdır diyorsun komedi gibisiniz 😂

gençler burada yaptığınız tartışma kadar hafif bir konu değil yapmayın az bir araştırın önce her iki tarafında düşüncelerine bakın böyle olmaz bu

Çok alakasız bir cümle bu. Kur'an'da böyle bir şeyin geçeceğine imkan vermiyorum. İnanmayanlar hakkında bir sürü ayet var ancak böyle bir ayet olacağını düşünmüyorum.
Böyle bir ayet Kuran'ın ruhuna ters.

ki gençler gördüğünüz bir tanrıya inanmamanız gerekir zaten tanrıyı tanrı yapan her zaman her yerde olmasıdır gördüğünüz bir tanrı her yerde değildir orada ya da buradadır bu yüzden gördüğünüz şey tanımladığınız bir tanrı olamaz

senın mantıgın şu "goremüyorsan oyle bişey yoktur" şuan kendı beynını gorebılıyormusun ? goremezsin ee?
Ya cidden anlamıyorum her şey için bir kanıt istiyorlar tamam Allah’ın olmadığını kanıtlayın sizde kanıtlayamıyorsunuz ki dünyada bir çok müslüman var

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,784
Üyeler
190,640
Son üye
26Efe26
Geri