Kardeşim açıyorlar bakıyorlar içine ameliyat olsun açıklattırdın bana.şuan beynını gorebılıyormusun kendı beynını ? goremıyorsun o zaman beynın yok demektir bu ?
Herkesin kendi inancı ben inanıyorum bir ilah olduğuna kanıtlıyorum ama inanmak istemiyorsunuzKanıtlayamayışınız ve her seferinde görmediğiniz halde bi' yerde var olduğunu söylemeniz.
Yok öyle bir kaçış yolu! Her ne şekilde olursa olsun İnanmayanlar, inanmış gibi görünenler ve Allah'a ortak koşanlar cehennemliktir." eğer kişi yaratıcının varlığına inanmıyorsa ve gerçekten mantıklı bir şekilde inanmıyorsa o kişi cezalandırılmaz "
senın mantıgın şu "goremüyorsan oyle bişey yoktur" şuan kendı beynını gorebılıyormusun ? goremezsin ee?Kardeşim Allahı görsek ne anlamı kalır sınavın herkes iman eder. Ne alaka abi cidden bence konuyu kilitleyin cevabını verdiler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim açıyorlar bakıyorlar içine ameliyat olsun açıklattırdın bana.
Aklını göremiyorsun ama beni hayvandan ayıran aklımdır diyorsun komedi gibisinizKardeşim Allahı görsek ne anlamı kalır sınavın herkes iman eder. Ne alaka abi cidden bence konuyu kilitleyin cevabını verdiler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim açıyorlar bakıyorlar içine ameliyat olsun açıklattırdın bana.
Uğraşmana değmez kanka sal şunlarısenın mantıgın şu "goremüyorsan oyle bişey yoktur" şuan kendı beynını gorebılıyormusun ? goremezsin ee?
Kardeşim bir iki dakika düşündümde beynim yanı nasıl bir cümle kurmuşum. Müslsenın mantıgın şu "goremüyorsan oyle bişey yoktur" şuan kendı beynını gorebılıyormusun ? goremezsin ee?
Böyle bir ayet Kuran'ın ruhuna ters.Çok alakasız bir cümle bu. Kur'an'da böyle bir şeyin geçeceğine imkan vermiyorum. İnanmayanlar hakkında bir sürü ayet var ancak böyle bir ayet olacağını düşünmüyorum.
Ya cidden anlamıyorum her şey için bir kanıt istiyorlar tamam Allah’ın olmadığını kanıtlayın sizde kanıtlayamıyorsunuz ki dünyada bir çok müslüman varsenın mantıgın şu "goremüyorsan oyle bişey yoktur" şuan kendı beynını gorebılıyormusun ? goremezsin ee?