Neler Yeni

Kur-an'da Böyle Bir Madde Varmı ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

war20anty

80+ Bronze
Kardeşim Allahı görsek ne anlamı kalır sınavın herkes iman eder. Ne alaka abi cidden bence konuyu kilitleyin cevabını verdiler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan beynını gorebılıyormusun kendı beynını ? goremıyorsun o zaman beynın yok demektir bu ?
Kardeşim açıyorlar bakıyorlar içine ameliyat olsun açıklattırdın bana.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
" eğer kişi yaratıcının varlığına inanmıyorsa ve gerçekten mantıklı bir şekilde inanmıyorsa o kişi cezalandırılmaz "
Yok öyle bir kaçış yolu! Her ne şekilde olursa olsun İnanmayanlar, inanmış gibi görünenler ve Allah'a ortak koşanlar cehennemliktir.

Mileven

80+ Silver
Kardeşim Allahı görsek ne anlamı kalır sınavın herkes iman eder. Ne alaka abi cidden bence konuyu kilitleyin cevabını verdiler.

senın mantıgın şu "goremüyorsan oyle bişey yoktur" şuan kendı beynını gorebılıyormusun ? goremezsin ee?

Esat Tufan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Daredevil

Aklını göremiyorsun ama beni hayvandan ayıran aklımdır diyorsun komedi gibisiniz 😂

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
gençler burada yaptığınız tartışma kadar hafif bir konu değil yapmayın az bir araştırın önce her iki tarafında düşüncelerine bakın böyle olmaz bu

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Çok alakasız bir cümle bu. Kur'an'da böyle bir şeyin geçeceğine imkan vermiyorum. İnanmayanlar hakkında bir sürü ayet var ancak böyle bir ayet olacağını düşünmüyorum.
Böyle bir ayet Kuran'ın ruhuna ters.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
ki gençler gördüğünüz bir tanrıya inanmamanız gerekir zaten tanrıyı tanrı yapan her zaman her yerde olmasıdır gördüğünüz bir tanrı her yerde değildir orada ya da buradadır bu yüzden gördüğünüz şey tanımladığınız bir tanrı olamaz

Esat Tufan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Daredevil
senın mantıgın şu "goremüyorsan oyle bişey yoktur" şuan kendı beynını gorebılıyormusun ? goremezsin ee?
Ya cidden anlamıyorum her şey için bir kanıt istiyorlar tamam Allah’ın olmadığını kanıtlayın sizde kanıtlayamıyorsunuz ki dünyada bir çok müslüman var

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,765
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom