Neler Yeni

Kur-an'da Böyle Bir Madde Varmı ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Evet haklısın ama o yolda ilerliyoruz merak etme. Yakındır onları da görmemiz. Tabi böyle şeyler haber olmadığı için yok sanıyorsunuz. Bir araştırın bakalım başını açtığı için babası tarafından öldürülen kız çocuklarını ya da zorla kapanmaya mahkum edilenleri :)
dostum yapacak bir şey yok eğitimle alakalı bir durum ki biliyorsun zaten müfredatts neler olduğunu artık bencil davranıp kendimizi kurtarmaya çalışacağız

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Uğur
dostum yapacak bir şey yok eğitimle alakalı bir durum ki biliyorsun zaten müfredatts neler olduğunu artık bencil davranıp kendimizi kurtarmaya çalışacağız
Aynen öyle. Dini bir siyaset aracı olarak kullanmaya devam ettikçe, başımızdaki kişiler değişmedikçe bilime ve bilgiye önem veren kişiler gelmedikçe bizim yapacağımız bir şey yok.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
yaratıcının olmamasını düşünmek ALLAH'A şirk koşmak olur öyle bir madde yok diye biliyorum

Glass_Cat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
SANANE KARDEŞŞŞ
" eğer kişi yaratıcının varlığına inanmıyorsa ve gerçekten mantıklı bir şekilde inanmıyorsa o kişi cezalandırılmaz "

"De Ki: Rabbin inanmayanların şirk koşanların cezasını mutlaka verecektir"

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
1- Madde değil Hadis.
2- Kuran'da böyle bir hadisin geçmesi imkansız. Bu bildiğin şirk koşmak.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Yaratıcının olmadığına dair mantıklı bir sebep yok varsa söyle de bilelim biz de
Kanıtlayamayışınız ve her seferinde görmediğiniz halde bi' yerde var olduğunu söylemeniz.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
" eğer kişi yaratıcının varlığına inanmıyorsa ve gerçekten mantıklı bir şekilde inanmıyorsa o kişi cezalandırılmaz "
imamhatip çıkışlıyım orta okul sınıfın yarısı ateist çıktı bende hatırlamıyorum ama mantıklı geldi ama olmayada bilirdi bunu sana kim attı reis

firatbey

80+ Silver
Arkadaşlar Allah'ın kitap gönderdiği bir toplumda bulunan ve İslam'a cezalandırılmayacağına inanan varsa gelsin tartışalım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom