Kur-an'da Böyle Bir Madde Varmı ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Evet haklısın ama o yolda ilerliyoruz merak etme. Yakındır onları da görmemiz. Tabi böyle şeyler haber olmadığı için yok sanıyorsunuz. Bir araştırın bakalım başını açtığı için babası tarafından öldürülen kız çocuklarını ya da zorla kapanmaya mahkum edilenleri :)
dostum yapacak bir şey yok eğitimle alakalı bir durum ki biliyorsun zaten müfredatts neler olduğunu artık bencil davranıp kendimizi kurtarmaya çalışacağız

dostum yapacak bir şey yok eğitimle alakalı bir durum ki biliyorsun zaten müfredatts neler olduğunu artık bencil davranıp kendimizi kurtarmaya çalışacağız
Aynen öyle. Dini bir siyaset aracı olarak kullanmaya devam ettikçe, başımızdaki kişiler değişmedikçe bilime ve bilgiye önem veren kişiler gelmedikçe bizim yapacağımız bir şey yok.

yaratıcının olmamasını düşünmek ALLAH'A şirk koşmak olur öyle bir madde yok diye biliyorum

" eğer kişi yaratıcının varlığına inanmıyorsa ve gerçekten mantıklı bir şekilde inanmıyorsa o kişi cezalandırılmaz "

"De Ki: Rabbin inanmayanların şirk koşanların cezasını mutlaka verecektir"

1- Madde değil Hadis.
2- Kuran'da böyle bir hadisin geçmesi imkansız. Bu bildiğin şirk koşmak.

Yaratıcının olmadığına dair mantıklı bir sebep yok varsa söyle de bilelim biz de
Kanıtlayamayışınız ve her seferinde görmediğiniz halde bi' yerde var olduğunu söylemeniz.

" eğer kişi yaratıcının varlığına inanmıyorsa ve gerçekten mantıklı bir şekilde inanmıyorsa o kişi cezalandırılmaz "
imamhatip çıkışlıyım orta okul sınıfın yarısı ateist çıktı bende hatırlamıyorum ama mantıklı geldi ama olmayada bilirdi bunu sana kim attı reis

Arkadaşlar Allah'ın kitap gönderdiği bir toplumda bulunan ve İslam'a cezalandırılmayacağına inanan varsa gelsin tartışalım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,770
Üyeler
190,637
Son üye
Emir_123
Geri