Neler Yeni

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN OLDU !

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,190
İsim
Burak Karadağ
Tam da tahmin edildiği gibi oldu.
Screenshot_20220628-034929_Samsung Internet.jpg

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,475
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Tatil haberi şaşırtmadı ama burada bi noktaya değinmek istiyorum.

Her haberi neden bu adam kameraların karşısına geçip paylaşıyor anlamıyorum yani çok doğal bir haber, Twitter'dan duyursa bile olur. Tamam Cumhurbaşkanı, anlıyorum, duyuracak. Otu kakayı da kameraların karşısında açıklayıp durursan ben buna şov derim. Artık her gün TV'ye çıka çıka insanların bilinç altına girdi. Buna oy verme niyetinde olmayan bir insan bile sandığa gidince psikolojik olarak oy verebilir, çünkü TV'de göre göre insana güven aşılıyor.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

Her haberi neden bu adam kameraların karşısına geçip paylaşıyor anlamıyorum yani çok doğal bir haber, Twitter'dan duyursa bile olur. Tamam Cumhurbaşkanı, anlıyorum, duyuracak. Otu kakayı da kameraların karşısında açıklayıp durursan ben buna şov derim. Artık her gün TV'ye çıka çıka insanların bilinç altına girdi. Buna oy verme niyetinde olmayan bir insan bile sandığa gidince psikolojik olarak oy verebilir, çünkü TV'de göre göre insana güven aşılıyor.
Siyaset bu değil mi zaten? Recep Tayyip Erdoğan her zaman hitabeti ve konuşma stiliyle kazanmış birisi. Bu tür yollara başvurulması, yapacak bir şey kalmadığını da göz önünde bulundurursak gayet normal.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Tam da tahmin edildiği gibi oldu.
Alıntıyı görüntüle
Her sene 9 gün yapıyorlar zaten. Artık 9 gün bayram deseler uğraşmayacaklar her sene açıklamakla.
Ama dur, doğru uzun enişte televizyonlara çıkıp bunu bir mucize gibi pazarlaması gerek koyunlarına unutmuşum sori :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,190
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her sene 9 gün yapıyorlar zaten. Artık 9 gün bayram deseler uğraşmayacaklar her sene açıklamakla.
Ama dur, doğru uzun enişte televizyonlara çıkıp bunu bir mucize gibi pazarlaması gerek koyunlarına unutmuşum sori :D
Maksat heyecan yaratmak sanırsam 😂

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Sadece memura 9 gün.

İşçilerin ne suçu var anlamıyorum

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Ciddi misin ? Ben işçiye geçerli olduğunu hiç sorgulamadım
Evet sadece memura 9 gün tatil yapıldı. Bayram günleri haricinde İşçiler çalışmaya devam

majorw0w

80+ Silver
Mazallah klavyede haciz işlemi yazarken parmakları yorulur felan biraz dinlensin :kekw:
Memurun birçok formu var sadece kurumdaki çay kahve yapanlar için demiyorum. Haftasonu çalışanı da var gece çalışanı da. Ha sırf çay kahve dedikodu yapanı ben de sevmiyorum orası ayrı. İnsanlar bayramda düğünde anca görüyor ailesini.

KirliKill

80+ Silver

Atatürk sonrası en zeki ve akıllı politikacı RTE'dir. Linçleyebilirsin ama 22 sene bu taktiğiyle, başarıyla heryere oynayarak iktidarda kalmış biri. Halk koyun olunca tereyağından kıl çeker tibi badkan oluyor. Hem yeni jenerasyona hitap etmiyor ve +40 yaş içon hercekten cok iyi bir taktik btw haksızsam söyleyin

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Top Bottom